• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MELDA
    MELDA --- ---
    OHONEY: kamo...ja sem se taky vydesil uplne stejne, nez sem to docetl do momentu "tak jsem to vnimal ja"

Ale reakce byla uplne stejna !!!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ALESH: uff, vydesil jsi mne!
    musel sem se rychle jit podivat co je pravdy na tom, ze konci Objektiv :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Skoncilo Studio kamarad i Objektiv, mama dusi v papinaku maso na nedelni obed a v tv davaji nejnudnejsi serial vsech dob: F.L. Vek. Alespon tak jsem to vnimal, kdyz mi bylo 7 :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Moje maminka bydlela jako malá v rodném domku F.L.Věka v Dobrušce. V tom, kde je dneska muzeum.
    FIFI
    FIFI --- ---
    LIQUID_SOUND: Mne překvapuje, že jsi F.L.Věka rozkoukal až teď ! První obsah díla, co jsem při literatuře na naší průmyslovce vyprávěla, byl obsah F.L.Věka a to v prváku na první hodině v září.
    Pan profesor H. /nevím, zda jsi ho měl/, oněměl, studenta, který znal a odvyprávěl obsah všech pěti dílů (když on chtěl pouze jedničku) tam jaxi ještě neučil. Ano, ale takhle jsem excelovala pouze při literatuře... odborné předměty..no dovedeš si to představit :DD
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LIQUID_SOUND: Dva písaře znáš? :D
    FIDA
    FIDA --- ---
    LIQUID_SOUND: ty jsem vzala za tebe!:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: dobry den teta, nemate bochte?
    nemam, ale pečo
    pečo si nechte, my chceme bochte!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dneska jsem rozkoukal seriál F. L. Věk.

To už je asi podzim života. Nebo nevim. Už mi zbejvaj jenom ty posraný Chalupáři.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: :) jsme byli s babiznou taky v nejaky nobl restauraci na vyroci, ale cestou domu jsme se svorne shodli, ze mame hlad a dozrali jsme se anglickyma houskama v tescu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOUDY: já to nečetla, tak mě to neruší, ale na mě je čtyřka moc gore.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Těsně předtim, než jsem dorazila na skvělej snoběd s Tomem v nádherný Černý Madoně, jsem sežrala šunkovej chlebíček na salátě:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY: já se přiznám, že teda vím, jak to dopadne, ale jen díky tomu, že jsem si vždycky přečetla recap dílu. 3 minuty týdně pro znalost popkulturních narážek tomu obětovat šly, ale koukat na celý díly jsem vydržela jen do půlky druhý série :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: ja s Witcherem nekolikrat zkusila zacit a nedostala se jeste pres druhy dil.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmm jestli bude v novym Potterovi Nick Frost jako Hagrid, tak mě to naopak zajímat začalo!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Přiznám se, že jsem v době vydání viděl celej seriál Hra o trůny kromě posledních asi tří dílů a vůbec nevím, jak to dopadne, protože mě to v tý poslední sérii nějak přestalo zajímat.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Přiznám se, že s Witcherem jsem skončil s druhou sérií a nehodlám pokračovat dál.
    A že Harrymu asi taky nedám šanci... Nick Frost jako Hagrid, to bych asi nedal, to raději černej Snape :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Uchyle! :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: No samozrejme. Nektery dily byly moc dobry. Ja si jenom proste dokazu upozadit to, ze to je castecne podle knizni predlohy/nejaky povidky apod..protoze to bych to musel hrozne vyhejtit..takze se prepnu do modu ze vim ze je to hlavne pro amiky, ze vim ze je to od netflixu/hbo/amazonu a musi to zasahnout co nejsirsi skupinu divaku..ze tyhle streamovaci platformy maj malokdy dobry scenaristy a rezisery, takze se jim malokterej serial povede..I The Last of Us od HBO melo plno much...Takze si ten serial proste uziju tak jak je muj mozek se nenipe v detailech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam