• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOUDY: jsem to zase propásl :-(
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nechtela by se laskave ctihodna spolecnost odebrat do modreho salonku kde se podava kava a zakusky?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: to máš jako s nechtěným početím, nehledě na důvody, potřebuješ systémovej nástroj, jak se toho zmetka zbavit, ideálně ho nevytvořit. stačí jedna funkce, omezit příchozí poštu, a můžeš sázet hambáren kolik chceš.

všichni jsme tu první den a proto nikdo netuší, že nx tuhle fci nemá, proto se všichni diví, že blbci posílaj kokoty.

jinak samej pokročilej uživatel tady ;))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kdo nechápe význam slova NEVYŽÁDANÝ, nechť se dostaví do ředitelny.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vyzadanej curak je samozrejme v pohode. Takze kdyby nejaka chtela. Od 19:30 do 19:50 muzu posilat.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    A co když sem ten dickpick poslal až jako druhej a navíc ještě o něj bylo žádáno, toe v pohodě ne?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALAMAN: Ani úplně malinkej?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Jé, to tady dlouho nebylo. Došly argumenty, co?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    to je čajík u člověka se šikanozními sklony
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Kdepak, ale nikdy v životě jsem nikomu neposlal dickpic.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    SALAMAN: tohle ale není jen hranice slušného chování. Poslat někomu (cizímu) nevyžádaný dickpick je forma obtěžování, která už bude samostatně řešená spíš jako přestupek (jeden dickpick asi ne, ale mohl by), v kolekci dalších činů už hůř.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nevěřím vlastním očím, že mi tohle píšeš ty. fakt tady přestává legrace :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SALAMAN: zatímco tys jsi mistr úcty a slušnosti
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ne, tomu se říká slušné chování, a to jsem já nevymyslel. Respekt a úcta je společenskou normou, na které jsme se dohodli, a pokud ji někdo nehodlá dodržovat, tak ať pak nebrečí, že ho společnost v lepším případě nepřijme.

Pro mě za mě, ať si lidi klidně třeba posílaj dickpics, jedí v restauraci rukama, serou do postele a tykaj Vietnamcům. Pořád to bude vypovídat jen a jen o nich, nikoliv o někom jiném.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SALAMAN: "žádnej nemá co posílat..." = jen ty víš, jak to má být správně - co se smí a co nesmí
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: O tvejch osobních hranicích se tu nikdo nebaví.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SALAMAN: moje osobní hranice rozhodně nebude posouvat někdo jako ty :)))
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Priznavam ze me zadna zena nikdy neposlala nevyzadanou erotickou fotku.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PALEONTOLOG: Jejda, někdo s tebou nesouhlasil, tak urážíš.

Hele bacha, s tou logikou, ať pak nejsi za pitomce. Psal jsi, že si za to ty holky svým chováním můžou samy? Psal.

to je proste vyzyvavy chovani, holky si rikaj o pozornost a dostanou ji v ruznych formach

I kdyby sem holka dala milion svejch nahatejch fotek, tak za nevyžádanej dickpic může vždycky ten, kdo ho poslal, ty nelogická sračko z nosu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Imho nejde o to, že by se někdo z fotky pinďoura hroutil nebo měl trauma. Spíš jde o vymezení osobních hranic. Žádnej píčus nemá co posílat nevyžádaný nahatý fotky a je naprosto v pořádku, když ho s tím dotyčná konfrontuje. Ovládat se má on, ne ona.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam