• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: na povel 24.12. MUSIS bejt stastnej, stejne jako 14 2. je POVINNA mrdacka, jinak partnera nemilujes. Logicky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RAGNAROK: nemaj to radi kvuli tomu dementnimu masovymu silenstvi, jaky to MUSI bejt a co vsechno MUSEJ jeste zaridit:))

takze z ty faze prirodniho rocniho cyklu, kdy je vsecko v nejvetsim utlumu a kdy i ten lidoop ma zpomalit, aby vymenil v pitstopu gumy a zkonzultoval s mechanikem krivku vykonu, kdyz to toci na dvojku na 7000rpm:)), vodflusnul si a zas na to pak dupnul, pac jizda v zadnym pripade nekonci, se stal obrovskej stressor, kterej te ve finale dorazi, nez na to vselidovy rozjimani sezenes vsecky ty nezbytny a hodnotny vnejsi atributy, ofc posledni letosni model:))

vopice no. ale hlavne ze se tituluje hned dvojitej sapiens🤷‍♂️🤭
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAGNAROK: jo, pravda je, ze kdyz jsme jeste meli rodice, tak jsme si je taky museli trochu vycvicit. Treba v tom, ze k nim vsichni nepojedeme hned 25. 12., protoze oni se citi sami, ale ze my si chceme taky odpocinout.
    Kdyz jsme bydleli jeste s rodici, tak byla pravidelne na sterdy den hadka. Mama od listopadu pekla, uklizela a ani na ten sterdy den si nedala pokoj a my samozrejme malo pomahali. Vecere byla pravidelne o dve hodiny dele, nez se planovalo a mama pred ni sotva dobalovala darky. Myslim, ze ne jedny vanoce jsem prozila s brekem. Takze vanocni stres se vsim vsudy. Ted, ted si to proste delam po svym a jsou to vlastne skvele svatky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    Tak treba je nema nekdo rad kuli navstevam. Navstevam lidi ktery stejne nema rad, ale halt jsou to pribuzny. Neskutecna nuda a ztrata casu. Od te doby co nastevy sirsiho prubuzenstva ani darky neresim, tak je to pohoda a odpocinek.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jo:
    Miluju alkohol.
    Sorry jako.
    Nikoho tím neomezuju, nikomu tím neubližuju (ani sobě), je toho vlastně málo a mám to pod kontrolou (ale doopravdy; taky už jsem na světě nějakou dobu – kdybych měl bejt notorik, už jím dávno jsem).
    Ale mám to teda v sobě zaťatý fest, to jo. Ostatně máme to trochu v rodině (to není výmluva, tak to prostě je).
    Ještěže mám silnou vůli...

Happy Saturday, everyone.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    A priznam se, ze neprijmam pojem "nesnasim vanoce". Chapu, ze se lidi stresuji, ze na neco nemaji penize, naladu, cas... A kdyz oponuji, tak odpovedi mi casto je "nj, jenze ty mas dite". Ja mam dite vetsinou jen na ten stedry den, kdyz vubec a duvod je ten, ze miluju tu vyzdobu, miluju pohadky, miluju dobre jidlo a hlavne klid a volno. Proc bych mela byt smutna, ze to nemuzu travit s rodinou, kdyz muzu delat radost jen tak sobe. Sobe si udelat chlebicky, sobe si zabalit darek, byt cely den v pyzamu a nikdo na me nekouka blbe... a ne, neni to zbytecne, clovek by se mel mit rad. Nemusi to delat jen pro ostatni, podle tradic, podle toho, jak to delala rodina. Muze si to udelat hezke po svym a tak, aby z toho nemel starosti ci deprese.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RANDOM_NIGHT: on i kokosovej jar na nadobi je celkem bizar a normalne se mi z toho navalovalo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Toaletní papír (nebo čisticí prostředky na záchod) s vůní čehokoliv jedlého ve mně budí naprosté zděšení.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: to mi nak bylo fuk do ty doby, nez jsem tenhle vynalez pouzil na smrkani:/

btw tuhle se nam na wc objevil sprej pro asanaci ovzdusi, tak na to koukam a je na tom napsano Elegance Systems. V takovejch situacich si dycky vzpomenu na L. Soucka:
    - Predstav si mimozemstana, kterej najde lzicku a zacne ji zkoumat. Popise spoustu stran vselijakejma vzoreckama, ale stejne z nich nepozna, ze se to strka do pusy.

Takze marketing je vlastne reverzni mimozemska archeologie.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: a parfémované vložky chápeš?
    Mně je z těchto "voňavých" věcí dost blivno. Nesnesu ani parfémovaný krém na ruce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já vlastně pořád nechápu, proč se dělají voňavé toaletní papíry a přiznávám se, že když jsem ho párkrát omylem koupila, tak mě to pak štvalo při každém použití.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přiznám se, že mě nikdy nenapadlo, že existuje hajzlpapír s vůní Vánoc, aby měl pak člověk adventní věnec.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Roky jsem nesnášela Vánoce. Teď už to je čas, kterej moc ráda trávim s rodinou, ale furt mě trochu stresuje celá "vánočnost". Tak jsem se rozhodla přistupovat k tomu pozitivně a začít trochu KBT. A dnes jsem udělala první krok a koupila si hajlzlpapír s vůní jablka a skořice. Ano, tyvole takovejhle bizár existuje a ještě byl zlevněnej, nemohla jsem ho tam nechat :D Říkám si, že adventní sraní je vlastně epicky stylová terapie. Ještě jsem se neodvážila ho rozbalit a upřímně nevim, jestli tu odvahu seberu... Možná si z něj udělam adventní věnec, hodim na stůl nějaký chvojí a čtyři role toaleťáku and call it a day. Nebo napíšu povídku o dobrodružstvích skořicové řiti. Uvidíme :D (ano, paní doktorko, má psychiatrická medikace funguje báječně :D )
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RENFRI: dyk sem se akorat priznal, ze se dam podat!:))
    a teda ja ho mam rad a docela si imho i rozumime, takze to nejspis trochu debil je no
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Škoda, že už tohle není auditko na Přiznání. Ale chci se přiznat k tomu, že jsem si myslela, že Paleontolog není debil. Ani už nevím proč.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: dam se podat, povidej!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    Kdo nejvíc křičí, od toho to fičí.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    krom toho existuje i vysvětlení v moderní vědě psychologické. nápověda: teorie o stínu
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HAR4NT: na to existuje i přísloví. schválně, jestli na to přijdeš
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: asi je teda slusny lidi a jini vazeni spoluobcane naopak castejc chvalej, jinak si takovy paradoxni vysledky nedovedu vysvetlit..
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    znám taky jednu konstantu. že na hovada dycky nejvíc veřejně nadávaj hovada :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam