• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GRANTORINO: taky jich pár mám :) já peču dost a jednou jsem zapomněla koupit cukr, tak jsem upekla bábovku z cukříků, který jsem měla 2x. tyhle mám jen 1x a některé jsou velmi staré. i 20 let

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nepeču a nesladím cukrem. Takže jedinej cukr, co nosím domů, je ten pytlíčkovej, když mi dají někde ke kafi.
    Beru to domu a schraňuju. A můj muž i hosté u nás dostávají potom ty pytlíčky s cukrem, když si chtějí osladit :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to je mile, dekuji :)
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Můžeš se mnou někdy si udělat výlet za mou babičkou.
    Je moc milá a hodná.
    Jen už malinko vypadávají kognitivní funkce.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Vcera vecer jsem se malem pocurala v tramvaji, uz jsem videla vsechny svaty, takovej stav jsem fakt nezazila :D Takze jsem v cilove stanici vybehla do parku a obstastnila nejblizsi krovicko.. Ten pocit byl fakt nejlepsi)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mám vás ráda!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne, jen žiči nebo mlsku
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    STICKYGREEN: Je z něj super vývar.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: pohlida i deti a uvari svickovou? :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: si objednej u firmy BIOTEX :) třeba je model Róza 350 GLS v akci
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Cely zivot jsem detem/lidem zavidela babicky. Teď mi celkově chybí širší rodina. Jsem i ve skupine "hledam babicku", ale nejak na to nemam koule, ani nejsem v posledni dobe dostatecne spolecenska, abych se seznamovala s cizi babickou.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Manžel se blbě adaptuje na změny času. Tentokrát zkusil nový fígl: budík si nechal nastaveny na starý čas a o totéž mne požádal u hodin v kuchyni. Naivně jsem předpokládala, že mluvíme třeba o adaptačním týdnu. Leč hodiny v kuchyni přepočítávám dosud, zatimco muž si pochvaluje, s jakou lehkostí díky svému fíglu vstává a funguje. A já si říkám, že když ani dva doktoráty nezabrání...na druhou stranu, MOJE projevy iracionality bejvaji daleko plnokrevnejsi a manželství mám šťastné, tak ...tak holt odečítám.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Wow! Tak já od února jezdím bez technický? No ty vole doprdele.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Netušil jsem, že se prodává krůtí krk a přiznám se, že jsem ho včera nesl v batohu, pro souseda. Vypadá to jako Vetřelec.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Ten jsem neviděl, ale bylo fajn se zase jednou picnout :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FRK_R23: aha, se na to budu muset podívat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Taky si občas, když sem pod vlivem, říkám, že na premise filmu Chlast něco je. Pak si ale vzpomenu, jak to tam dopadlo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem si uvedomila, ze jsem si dlouho nekoupila zadnou knizku, bych s tim neco mela udelat
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FRK_R23: zase?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    TANKIE_: Líp bych dojem z toho seriálu popsal nedokázal. Kde to můžu podepsat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam