• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Třeba jsem s tebou chodila a jen o tom nevím :))
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Už když jsem to vytvářela, něco mi nesedělo, ale stejně je to celý jen další ze série mých nepovedených vtipů, tak je to asi jedno. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To asi nejsem součástí Nyxu, protože fakt nevím, do které třetiny se zařadit...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ADELHAIDA: To se nevi, bylo to zahadnejsi nez Lihosova lekarska zprava
    SITH
    SITH --- ---
    ADELHAIDA: rakovina žaludku
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: sereblitka! :p
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    A co teda tomu Hezuckýmu bylo? Zaznamenala jsem články, jeden jsem i otevřela, abych zjistila, kdo to je, ale všude byli tajemný, jak hrad v Karpatech. Připomíná mi to dobu před X lety, kdy jsem si zjišťovala, kdo je Kokta a proč je zajímavý, že randí se Štikovou (a kdo je Štiková).
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Neznal jsem, ale RIP.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: A třeba kdo je Hezucký jsem zjistila, až když bulvár začal přenášet jeho umírání a začalo se to řešit v hyením klubu na nyxu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: spletla :), z půlky. Nějak jsem je sloučila :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: nevím, kdo je Libor Boucek.
    Ale třeba vím, kdo je Olga Tokarczuk. Svět je pestrej.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Nespletla sis auditka?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ten obrázek je tam omylem, sorry, to samo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAR_TINA: Meritum ale bylo ze vis kdo to je. Stejne jako ze treba vis, kdo byl Karel Gott a nemusela jsi od nej slyset jedinou pisnicku, ale fakt neverim tomu, ze o Maresovi nekdo za 30 let jeho kariery v zivote neslysel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: ze seznamu, cos napsal, mám bod jenom za kožichy a bulvární kecy na nyxu (bez nory, ta je na mě moc bulvární). Jinak ani jedno. Já mám svět ve kterým není Mareš a takových lidí bude hodně. Stejně jako jsou lidi, co o něm vědí všechno.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: jenže na nyxu si celebrita a tím to máš daný ;)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Priznam se, ze jsem dosel na hranici moji shovivavosti a nemam s debilama nejmensi slitovani. Uz nehledam vysvetleni, nesnazim se je pochopit, ani se jich, pro jejich spatnou zivotni situaci a rozumovej nedostatek zastat. Proste uz jen lamu hul.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Mě se Mareš líbil když se neposral z Kazmy a uvedl tu jeho manipulaci a dotáčky na pravou míru
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRISSIE: Vim. Me to rikat nemusis..a rikat o nejznamejsim ceskem moderatorovi ze je to beckova celebrita je trochu mimo. Nejaka tvoje smyslena historka o zachode ktera se nikdy nestala je uz uplne mimo. No dobry. Tak budu dal zit v tom ze mi tu lzes ze nevis kdo je Mares nebejt me. To ze se mi tu pet nyxaku kteri me v zivote nevideli smeje muj zivot nijak neovlivnuje. Sam se tu smeju desitkam nyxaku a taky predpokladam ze je jim to celkem jedno.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ja taky nevedela, ze ten clovek existuje. Dovedela jsem se to az tady na nyxu v auditku hyen, kde se tipuje, kdo umre.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOUDY: víš, že na internetu se dají najít i zajímavější věci, než jsou české béčkové celebrity? třeba články o lidech a od lidí, co v životě něco opravdu dokázali?
    třeba jednou přijdeš na to, že zmiňovat v každé třetí větě béčkovou českou celebritu, kterou sleduješ na instagramu a jednou jsi stál na večírku ve frontě na záchod, když šel kolem, z tebe nedělá osobu zajímavou, ale burana. ale třeba taky ne, jen se pak nediv, že se ti lidi smějou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam