• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    KOUDY: no tak máš přehled ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZEBROWSKI: Samozrejme. Vzdyt byl i v silvestrovskejch estradach pred pulnoci pred dvaceti lety.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A víš že Richard Genzer nebyl kdysi tlustý a vystudoval taneční konzervatoř a byl to tanečník skupiny Uno a vystupoval v muzikálech? ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ne. Me jen fascinuje ze nekdo ta jmena nezna. To je cely..ale uz tri nyxaci tu priznali ze nezijou na samote u lesa bez internetu a za poslednich 20 let neslyseli jmena jako Mares nebo Hezucky..tak asi to my prazaci proste mame jiny..Ja proste vim kdo je Jon Fosse i kdo je Richard Genzer..Stejne jako vim ze tramvaje v noci stavej v lazarsky nebo na kterem namesti je orloj i kde je na D1 mekac. Pochopil bych ze to nevi desetilety dite, ale od lidi kteri jsou na nyxu spolu semnou a je jim 40+ bych cekal ze treba cetli v mladi bravicko nebo sledovali hitparadu eso atp..:)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Ale pořád je asi lepší když se lidé trápí nad smrtí reálného člověka než když umřel například Bobby v Dallasu:)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    V Anglii asi budou znát Petra Čecha, v USA Formana a Jágra ale Hezuckého asi nikdo :)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Ještě že tě tady máme Kouďásku, ty jsi vlastně takový tlumočník dvou zcela odlišných světů, viď? :o)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A když znáš i Čágo bélo šílenci je to fajn, ale když nevíš že otec Terezy Pergnerové je textař tak ten přehled moc nemáš
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    IMHO všeobecný přehled je spíše když máš obecné znalosti historie, vědy, fyziky, víš jak věci fungují a dovedeš myslet v souvislostech.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Ok. Furt si ale myslim ze to z tebe delat tu naprosto nicotnou cast obyvatel nasi zeme.
    Kdyz se na ulici zeptas 1000 lidi jestli vedi kdo je Mares, Hezucky, Pergnerova, Karel Gott nebo skupina Lucie ci Kabat, tak jich to urcite bude vedet daleko vetsi procento nez tech, kteri budou znat laureaty na nobelovku za literaturu. Lidi jako jsem ja, kteri znaji jmena z obou skupin bude jeste mene nez lidi jako ses ty :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: O Hezuckém jsem slyšela až když se začalo řešit, že umírá. Evropu 2 jsem nikdy neposlouchala, na Šumavě nebydlím. Jo a správně hipstersky nekoukám ani na televizi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Netokej :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ...a teď mě omluvte, jdu skládat tu past na zajíce.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAR_TINA: fuuu..vsechny asi ne..Byla tam Gluckova, Anca Errnaux, Fosse z Norska. Dal nevim. Urcite to ale neni tak vseobecnej prehled jako nekdo kdo tu 25 let moderuje 90% reality shows, kazdej den v radiu, ma asi 10x vyprodanou O2 arenu apod..To mi prijde ze se do pameti lidi v tom nasem malym rybnicku zapise tak nejak vic, ale treba fakt ziju v jinym svete a kazdej den ctu moc informaci z ceskejch i svetovejch medii abych mel vseobecnej svetovej rozhled no.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MAR_TINA: já neznám ani jednoho
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PREKOTKA: dneees, se podivame na too, za co ten picuuus vlastne bere prachyyy :) sory to se neda, poslouchanost si vysvetluju dilnama, ve kterejch nikdo nedosahne na parapet a nemuzou preladit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: a posledních pět laureátů nobelovy ceny za literaturu znáš? Dáš dohromady aspoň tři za poslední dekádu?
    Anebo si fakt myslíš, že všeobecný přehled je Pergnerová a Mareš?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PALEONTOLOG: a zaplatili ti za to mega.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam