• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JAMILLOS: Tl:dr: někteří lidé z Nyxu neznají člověka jménem Hezucký, jiné to udivuje.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PŘIZNEJME SE: 106 nových, během pár hodin! Wtf? Nemohl by mi prosím někdo dát nějaký jednoduchý jedno/dvouvětný výcuc? Já vim, že mě nikdo neznáte, jsem jenom náhodný kolemjdoucí, ale kurva fix... tohle vypadá zajímavě.
    Cheers!
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Jo tenhle tolerantní přístup je fajn.
    Díky za připomenutí.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    To že někdo někoho nezná, není ostuda. Většina lidí nezná ani sama sebe. Tady když napíše někdo že ho neznal tak jim to věřím. To není jak ve vláknu dezolátů kde se lidi chodí vysmívat
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A každý nemusí být Einstein. Nebo celebrita. We are one. Někoho to že nic neumí slušně živí :)
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Dyť jo. Ale mohu přece plakat že někdo pláče nad tím že pláče někdo další.
    Jsem totiž pokrytec.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: klid. Podle mě si víc vtipná než Mareš s Hezuckým dohromady.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: To se určitě neomlouvej, ale že ho někdo neznal jsem četla po celém nyxu prostě hodněkrát.
    Já ani nevím, co mě na tom nejvíc triggeruje, nedokážu to výjimečně identifikovat.
    Přiznávám se, že mě celkově sere přiznávat že něco neznám a nebo neumím, protože asi mám trauma z toho že neumím nic moc pořádně jako celkově? Možná.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vlastně se můžu přiznat, že už roky a roky (20?) vstávám tak pozdě, že bych nestihla žádnou rozhlasovou ani televizní ranní show, i kdybych chtěla :)
    Někdy cestou do práce stihnu rozhovor Lucie Výborné.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: Ježíš, tak je to diskuzní server
    Tady si může každý ulevit od tíhy nebo lehkosti života :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Mě třeba přišlo víc líto když umřela Patricia Janečková
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Promiň, že se v přiznání přiznáváme k neznalosti. Navíc Koudy tvrdil, že ho znali všichni, tak Koudyho vyvádíme z omylu...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: pro český bulvární rybníček a okurkovou sezonu je smrt někoho spása. To fakt nebude kamarádstvím:)
    NEI
    NEI --- ---
    A nenapadlo vás že je Hezucký v tolika mediálních vláknech, protože ho třeba ti redaktoři znali?
    ...
    Dyť to nebyl žádnej dement, nebo byl? Minimálně měl sympatickej hlas.
    Za necelý týden bude tahle vlna pryč a budete mít klid, ale plakat tu opakovaně nad tím, že někdo jinej příliš moc nad někým pláče?
    Prostě proč?
    A padesát dalších lidí musí ostentativně napsat, že teda jako vůbec neví kdo to byl. Omg.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    SALAMAN: ema smetana je az na tretim miste? neverim
    FINSON
    FINSON --- ---
    NELLAS: Já taky ne, jenom jsem tu Ústřednu Mrázek jednou zaslechl. Jsou ale prostě lidi, kterým se to líbí, stejně jako se některým lidem líbí Babiš premiérem nebo Zeman prezidentem. Můžeme si o nich myslet, co chceme, ale i když nejsou v naší sociální bublině, jsou prostě tady a ovlivňují náš život.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A ty jeho hlášky mi připadají narozdíl od humoru Leoše Mareše vážně vtipný.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Tak to pozor. Pohlreich je fakt kuchař par excelence. Na toho mi nesahejte:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Furt nechápu, proč do toho zase motáš Gotta nebo kohokoli jiného.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: 🤷‍♀️
    Očividně jsem nebyla cílovka. Podle těch popisů zde jsem ráda, že jsem o těch pořadech nikdy neslyšela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam