• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: ne když se zeptáš čtyř dětí, bez čeho si nedovedou představit vánoce :-)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACKO: s holkama jsem pekla linecký, s klukem vanilkový rohlíčky, sama ořechy, se všema zdobila perníčky, a s mužem jsme dojeli pro vánoční stromeček. Jo a provedla finální selekci vánočních fotek od fotografky a prokrastinovala na nyxu, když zrovna v troubě nic nebylo a všechno chladlo.

Všechno tu voní sladce a já ukusuju kyselý okurky, aby se to vyrovnalo :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: běh, oběd, káva, soulož a teď sedám k nehotové práci tak na dvanáct hodin, která by měla být hotová do půlnoci nebo minulý týden.
    A hledání hotelu na den otevřených dveří na škole, která mě asi zajímá, ale moc nedávám šance tomu, že by mi režim studia vyhovoval.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GRANTORINO: v jaky skole se studuje tohle?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ACKO: Rano jsem zacal rozvadet vecrejsi myslenku etickeho hodnoceni firem - zjistil jsem ze to samozrejme nekdo dela. Pak jsem hledal etictejsi alternetivy zbozi ktere nakupuji. Pak jsem zjistil ze kamarad ma narozky, tak jsem mu slozil zertovnou pisen, nahral a poslal do groupchatu. Jel jsem do Baumaxu pro lepidlo na boty, koupil jsem tam luxferu. Pak jsem uvaril dahl, pokusil se neuspesne zalepit botu a ted premyslim, jak z luxfery vyrobim svitidlo. Do toho mam uzkost z vysazovani Venlafaxinu - vzal jsem si Ritalina a je to jeste horsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Mají ještě nějakou dobu vstup zdarma. Říkám si, že bych si to dala znovu, až tam nebude tolik lidí :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    NELLAS: to je dobrej nápad na příští adventní neděli
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: přispali jsme si. Pak pokus o domácí Shawarmu, sice kuřecí prsa v marinádě restovaná zabalená do lavaše s po domácku vyrobeným hummusem s černýma olivama, dresing ze zakysané smetany s bylinkama, pečené brambory a pečená rajčata, ledový salát a baby špenát a k tomu trochu prémiové thajské rýže basmatı s oříškovým nádechem.
    Horká vana a umyté vlasy a teď se chystám psát kritickou analýzu textu do školy na nějaký články o tom, jak Izrael drží ekonomicky Gazu pod krkem, ale zároveň mu to stahuje ekonomiku do červených čísel, nicméně si tam aspoň vyzkoušel nějakou vojenskou techniku v praxi, prostě testovací pole pro vývoj a marketing izraelských zbraní. Třeba použití minometné bomby Iron Sting nebo různých typů dronů a systémů s umělou inteligencí.
    Věděla bych o zajímavějším trávení Adventu, ale deadline je v 23:59 ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Já šla pozdravit Kaiafox (snad jí nekomolim přezdívku) do muzea. Mají to tam hezké, doporučuju :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja vypral dve pracky, uklidil, byl na zlicine cvicit, dojel domu uvarit si obed a ted v dilne brousim stul, kterej se zitra bude olejovat a do toho jsem tu zvladal trochu zabit tu nyxackou vikendovou nudu. Ave ja!

NEI: Gratulki :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A měla jsem celej den jednu stabilní náladu tyvole, já žiju jako normální lidi!!
    NEI
    NEI --- ---
    Já jsem uvařila k obědu karbanátky s bramborovou kaší, pak jsem objednala nákup, sesbírala všechna psí hovna ze zahrady, dodělala vánoční dekoraci a taky průběžně odpočívala a čuměla na nyx.
    ACKO
    ACKO --- ---
    A co vy jste dělali v nedělí? Já jsem byla ráno v barrandovském kostele, jako správný katolík o adventu, pak jsem si obešla prokopák kolem dokola a pak jsem se šla podívat na otevřený kluziště tady. Life jak hovado :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Ja ale nerikam ze jsem jedinej kdo tomu rozumi :). Jinak vikendova nuda to samozrejme je a urcite ji zopaknu az umre treba Helena Vondrackova a pet nyxaku tu bude tvrdit ze o ni v zivote neslyselo. Stay tuned!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: hele a neni tohle noulajferstvi par excelence? Nudim se v nedeli, pujdu delat sociologickej pruzkum na nyx a bavit se tim, ze ja jsem jedinej, kdo tomu rozumi a ovlada stada a vsechny popichnu k presne takovy reakci, jakou jsem od nich cekal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dobre uz vas necham :D..ale beda jak zas nebudete znat nekoho slavnyho kdo umre!
    KURE
    KURE --- ---
    Tahle paraolympiada o to, kterej veselej pumprdlik je lepsí, je skoro nudnější než okresní přebor.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Minuly tyzden som bola na konferencii ktoru moderoval Stach a pochopila som, preco su vsetky moje kamaratky do neho. Clark Kent s mikrofonom.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Ja nemyslel tebe a zaroven se obdiv nenajde ani u me. Jen proste vim kdo jsou, protoze jsou 20 let ve verejnem prostoru. Opet mluvis o nejaky kvalite o ktery se tu ale nikdo nikde nebavi. Bavime se o povedomosti a z hlediska povedomi zna Marese vic lidi nez Zilkovou s Ctvrtnickem dohromady. To je taky konstatovani faktu bez nejakyho wannabe worshipu kterej si tu zas nekdo marne vylhava..Uz jsem ale psal niz, ze vzhledem k tomuhle klubu teda respektuju, ze o nem nikdo nikdy neslysel..furt se ale priznam, ze mi to proste pripada zvlastni. Tot vse.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: prosimtě kdo tady koho nenávidí :D? To, že někoho prostě a jednoduše nezajímá, co dělá nějakej moderátor na Evropě 2 nebo Leoš Mareš, neznamená nějakou nenávist. Jen prostě obdiv pro obyčejný moderátory společenských akcí a moderátory v rádiu, se holt u někoho nenajde, to je celý.
    Čtvrtníček je vtipnej, protože jeho Česká soda byla svého času aktuální trefa do černého a má normální angažmá divadle Na Zábradlí . A Žilková má na svém kontě velice dobře zahrané role bez diskuze, třeba i Českého lva za Zapomenuté světlo a hrála snad ve všech velkých renomovaných divadlech v Čechách, i když je teď střelená, pořád má svůj je kvality.
    Srovnávat to s nějakýma kecalama v rádiu nebo showbyznysem, kterej předvádí Mareš, je jiná nižší liga, je mi líto. To je pouze konstatování faktu celkem bez emocí. Leošovi samozřejmě přeju všechno hezký, ale zmíněným fakt nesahá z hlediska kvality ani po kolena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam