• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: lol 🤣
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: branna vychova, rikas :) me ten system jinglu na evrope2 vzdycky pripadal jako pokus o permanentni brainrot. takova priprava na apatii pro nuklearni zimu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vcera vecer v pul desate mi opakovane volala sousedka, ale vysrala jsem se na ni a nezvedla jsem to. V nedeli v pul desate jsem se rozhodla, ze je mi jedno, jestli nejde topeni, netece voda, nebo ji treba, ja nevim, chcije voda ze stropu, priznavam se.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dostala jsem chuť na chleba namazaný sádlem smíchaným s výpekem z masa. Tak jsem si upekla výpečky. Pro tu možnost dát si chleba s výpekem. No ale teď tady mám tři porce výpečků, takže musím dodělat zelí a knedlík. Těžký život mám.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ACKO: Zašla jsem si svůj 5 km okruh parkem, pak jsem vyhnala ven muže s dětma, uvařila jsem oběd a uklidila. Pak jsme s dětma pekli perníčky, děti se popraly, pak jsem znova uklidila, pak přišla návštěva - pět lidí místo dvou - a všechno tu sežrala. Pak jsme s mužem zase uklidili a podívali se na Sandmana.

Přiznám se, že doufám, že Gaiman nikoho neznásilnil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALESH: FFUK Blízkovýchodní studia, seminář na Izraelsko-Palestinský konflikt, už to mám hotovo odesláno :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Někdy (třeba dneska) si na pečivo místo másla/pomazánkovýho másla mažu majonézu.

A ano, pak na ni pokládám šunku a tak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Četla jsem nehtové práci a lekla se, že je někdo schopný strávit zdobením nehtů takovou dobu :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: :))))))
    aby nevytáhl ceduli "I dvě děti stačí" :)))))
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: nesmis se ptat:]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: ne když se zeptáš čtyř dětí, bez čeho si nedovedou představit vánoce :-)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACKO: s holkama jsem pekla linecký, s klukem vanilkový rohlíčky, sama ořechy, se všema zdobila perníčky, a s mužem jsme dojeli pro vánoční stromeček. Jo a provedla finální selekci vánočních fotek od fotografky a prokrastinovala na nyxu, když zrovna v troubě nic nebylo a všechno chladlo.

Všechno tu voní sladce a já ukusuju kyselý okurky, aby se to vyrovnalo :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: běh, oběd, káva, soulož a teď sedám k nehotové práci tak na dvanáct hodin, která by měla být hotová do půlnoci nebo minulý týden.
    A hledání hotelu na den otevřených dveří na škole, která mě asi zajímá, ale moc nedávám šance tomu, že by mi režim studia vyhovoval.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GRANTORINO: v jaky skole se studuje tohle?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ACKO: Rano jsem zacal rozvadet vecrejsi myslenku etickeho hodnoceni firem - zjistil jsem ze to samozrejme nekdo dela. Pak jsem hledal etictejsi alternetivy zbozi ktere nakupuji. Pak jsem zjistil ze kamarad ma narozky, tak jsem mu slozil zertovnou pisen, nahral a poslal do groupchatu. Jel jsem do Baumaxu pro lepidlo na boty, koupil jsem tam luxferu. Pak jsem uvaril dahl, pokusil se neuspesne zalepit botu a ted premyslim, jak z luxfery vyrobim svitidlo. Do toho mam uzkost z vysazovani Venlafaxinu - vzal jsem si Ritalina a je to jeste horsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Mají ještě nějakou dobu vstup zdarma. Říkám si, že bych si to dala znovu, až tam nebude tolik lidí :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    NELLAS: to je dobrej nápad na příští adventní neděli
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: přispali jsme si. Pak pokus o domácí Shawarmu, sice kuřecí prsa v marinádě restovaná zabalená do lavaše s po domácku vyrobeným hummusem s černýma olivama, dresing ze zakysané smetany s bylinkama, pečené brambory a pečená rajčata, ledový salát a baby špenát a k tomu trochu prémiové thajské rýže basmatı s oříškovým nádechem.
    Horká vana a umyté vlasy a teď se chystám psát kritickou analýzu textu do školy na nějaký články o tom, jak Izrael drží ekonomicky Gazu pod krkem, ale zároveň mu to stahuje ekonomiku do červených čísel, nicméně si tam aspoň vyzkoušel nějakou vojenskou techniku v praxi, prostě testovací pole pro vývoj a marketing izraelských zbraní. Třeba použití minometné bomby Iron Sting nebo různých typů dronů a systémů s umělou inteligencí.
    Věděla bych o zajímavějším trávení Adventu, ale deadline je v 23:59 ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Já šla pozdravit Kaiafox (snad jí nekomolim přezdívku) do muzea. Mají to tam hezké, doporučuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam