• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Sice jsem vcera prisla o dva moudraky, ale to mi nezabranilo si o pulnoci udelat panenku a bramborove dukatky :D Hlad je hlad...
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: Vem si desky ;-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Dvě hovna!
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: Hovno !!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Miluju svoji zubarku, vzdycky se za ni tesim jak kdybych jela na nejakou prijemnou proceduru..
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já se teda přiznám, že zatímco na gymplu jsem zvládal knížku každý týden (a můj rekord je Dědeček automobil od Branalda v 11 letech přečtený za jediný den, dodnes si z té knížky pamatuju hlášky a vtipné scénky), tak coby pracující vzdělaný člověk teď nečtu vůbec.
    Mrzí mě to a stydím se za to, ale po sezení u práce a poskakování kolem rodiny a povinností se radši běžím nebo jedu vyvětrat, na sednutí s knihou už pak není čas ani nálada.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: muzes cist comicsy i Dostojevskeho. V poradku. Odpoustim ti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: you are welcome
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: Tak ja tu ctu spis sporadicky, takze je opravdu mozny ze si te s nekym pletu - i kdyz zrovna u tebe bych to moc necekal. Ale faktem je, ze jsem te mel zarazenyho spis jako nekoho pro koho literatura je neco s obrazkama a star wars. Muj omyl, jak se zda.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    OVERWATCH: jj jeho skupina slavila v roce 2016 30 let existence v Lucerne a chodil mu baksis cca 1000 kc rocne :D Holt to nebyl Olympic :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZEBROWSKI: Uff. To meli zrejme bohaty hitama na playlistu. Kazdopadne je fakt, ze hudebnik z toho ma pak nula nula nic, asi pokud nejde o Kabaty ;o)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    OVERWATCH: tam platili pul mice mesicne
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZEBROWSKI: Kdyz jsem pred lety delal produkcniho na 007 tak jsme platili mesicne asi 2000,-. Jako pausal za DJ produkce. Za koncerty nezastupovanych kapel se neplatilo. Ja si myslim, ze ze me chteji proste vytriskat penize. Ac na to nemaji pravo, protoze kapely nejsou zastupovane. No uvidime.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    OVERWATCH: jednou jsem mluvil s majitelem Karlovych lazni a ti plati OSE slusny baksis, neuveritelna suma penez. Akorat ti muzikanti to pak moc nevidi a to jsem zjistil zase od jednoho bubenika jedne zname skupiny, se kterym jsem delal :] Chudak musel hrat o vikendech na bici s nejakym DNB Djem, aby mel nejaky privydelek
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MAR_TINA: Jo, asi nemaji na vyplaty, nebo najeli na system odmen ze ziskanych penez. Napsal jsem jim nekolikrat, ze mam prohlaseni od vsech kapel, ze nejsou zastupovane, a pozadal je at mne dolozi, ktera zahranicni agentura koho zastupuje. Misto toho mne dnes zvoni telefon a AI mne rekla, ze mam podepsat smlouvy s OSA a zaplatit, jinak, ze to daji k soudu. Takovy jednani, jak ze slusnyho cloveka udelat vyvrhela se mi prici. Pockam si tedy (asi) az to k tomu soudu daji (jestli) a pak prijdu s esem v rukavu. Prohlasenimi od vsech kapel, ze nejsou zastupovane. ;o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OVERWATCH: a hlavně co by s těma penezma osa dělala? Nezákonné obohacení?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jsem myslim slusny clovek, mam pevne zasady, ktere ctim a respektuji druhe, ale kdyz me nekdo chce vydirat soudem, tak si sezenu pravnika a jdu do sporu. Takze pokud to bude nutne, nenecham se vydirat ale pujdu do pravniho sporu s OSA. Abych platil OSA za koncerty nezastupovanych kapel mne prijde skutecne nad ramec fair play.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MART1NKA: to vyžaduje přípravu, nebo aspoň červenou na semaforu. když není ani jedno, je tu dostatečný počet rádiových stanic :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: Tiez existuju podcasty a spotify, ktore ta moze zabavat po ceste do prace. Mozes sa naucit nieco o svete, alebo objavit novu hudbu…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam