• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZEBROWSKI: už jsem to navrhla a prej neee
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MAR_TINA: Delas bramborovy salat hawai? :]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem letos prvně zkusila ten škopek a je to teda game changer. Už nikdy jinak.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Toto se líbí uživateli M.C.Escher.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERUSKA_CA: Ten tam není na hraní, ten hodíš na toho, kdo se o patro níž bude česat u zrcadla.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VERSONNENHEIT: ja tam chodil na okurky a zeli:] a nechaval jsem si vozit chleba od kamionaku :]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ZEBROWSKI: Já vím, v lidlu. Teď jsem tam byla :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Jinak vidensky salat je super, nikdy jsem to moc nechapal ale ted mi ta decentni chut pripada bozska
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VERSONNENHEIT: kdyz tak tam jdou koupit nemecky okurky :]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LORD_DE_SEIS: budu, protože mi to s nima přijde lepší :) Já zas třeba nechápu jak tam někdo může dát salám. A přijde mi super, že brsalát si může každý udělat dle chuti.

Ráda bych zkusila ten vídeňský, nikdy jsem ho ani nejedla, ale mám tu omezené kuchyňské podmínky a nechce se mi s tim srát...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LORD_DE_SEIS: svýho času jsme takhle debatovali s exem a pak jsme si každý udělali svůj:-))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALARICA: to byl jenom takovej fór - opravdu jsem tady nechtěl spustit žádnej shitstorm, co všechno patří nebo nepatř do "správného" bramborového salátu ;-)
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    LORD_DE_SEIS: a co jiného s nima? Teda aspoň my děláme stejný bramborový salát jako Boris. 😆
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Bude! Dejchej :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VERSONNENHEIT: a ty vajíčka do toho salátu doufám dávat nebudeš :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem se letos chtěla na bramborový salát vykašlat a měla jsem v plánu králíka na kanárský způsob. Jenže králíka jsem nesehnala, tudíž brambory, mrkev i vejce už jsou uvařený. Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne z místních sladko kyselých okurek. Přeci jen kvalitní okurky a nálev jsou při přípravě brsalátu polovina úspěchu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Přelezeš zábradlí na schodech směrem doleva.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: slaníš z druhýho patra, ne? :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: A jak se hraje na ten klavir? Dostanu se do toho patra kudy?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LADY_MYSKA: Tak majonézu ani nezmiňuju, ta je jasná. :))
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SPIKE411: tedy jen bez toho salamu a sem tam s majonézou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam