• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Všechny počeštěné AJ výrazy mi přijdou poněkud debilní.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: google říká, že je to rána, bouchnout se nebo udělat něco bez rozmyšleni. Jestli to je pravda a je to od citoslovce Wham!, tak to je asi jeden znejdebilnejsi počeštělých Aj vyrazu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    GREATDRAKE: Co ti lidé nevymyslí :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nevím co to je whamnul.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď mě někdo schválně whamnul.
    NEI
    NEI --- ---
    Viděla jsem o nich ten Netflix dokument a teď se mi líbí tahle písnička.
    December 10 - Bye Bye Bye (From the Netflix Series Simon Cowell: The Next Act)
    https://youtu.be/BZrHVF7SKvU?si=VWZ7DnzwBdT8JvH0

Trochu se za to stydím. :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že jsem OCD magor a krajim brambory do salátu ručně, aby byly ty kousky plus minus podobně velký. Z takovýho toho protlačovátka mi vstávají vlasy hrůzou. Vždycky jsem toho dělala ale max velikou mísu, nikoliv lavór, takže to se mi to machruje :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZEBROWSKI: už jsem to navrhla a prej neee
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: to na Ai miluju, ze si s tim nelame hlavu :]
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MAR_TINA: Delas bramborovy salat hawai? :]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem letos prvně zkusila ten škopek a je to teda game changer. Už nikdy jinak.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Toto se líbí uživateli M.C.Escher.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERUSKA_CA: Ten tam není na hraní, ten hodíš na toho, kdo se o patro níž bude česat u zrcadla.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VERSONNENHEIT: ja tam chodil na okurky a zeli:] a nechaval jsem si vozit chleba od kamionaku :]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ZEBROWSKI: Já vím, v lidlu. Teď jsem tam byla :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Jinak vidensky salat je super, nikdy jsem to moc nechapal ale ted mi ta decentni chut pripada bozska
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VERSONNENHEIT: kdyz tak tam jdou koupit nemecky okurky :]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LORD_DE_SEIS: budu, protože mi to s nima přijde lepší :) Já zas třeba nechápu jak tam někdo může dát salám. A přijde mi super, že brsalát si může každý udělat dle chuti.

Ráda bych zkusila ten vídeňský, nikdy jsem ho ani nejedla, ale mám tu omezené kuchyňské podmínky a nechce se mi s tim srát...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LORD_DE_SEIS: svýho času jsme takhle debatovali s exem a pak jsme si každý udělali svůj:-))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALARICA: to byl jenom takovej fór - opravdu jsem tady nechtěl spustit žádnej shitstorm, co všechno patří nebo nepatř do "správného" bramborového salátu ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam