• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Zajímavý. Jo, měla jsem podobný.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: taky. jedno z témat mých snů od dětství. chce se mi čůrat a jediný záchod stojí (bez stěn!) uprostřed nádražní haly plné lidí apod.
    SPOTTER
    SPOTTER --- ---
    nejvíc co mně rozesmálo v seriálu Život je hra byla scéna se záchodem a plavajícím hovnem.
    NEI
    NEI --- ---
    Měla jsem životní období několik let, kdy se mi zdálo asi zhruba 100 snů na různé variace záchodů.

Vyložila jsem si to zpětně tak, že jsem byla přeplněná sračkoidních myšlenek a emocí.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: taky. máma, táta, 3 děti, prarodiče, ale kdyby mezi chlévem a kurníkem tehdy nebyla latrína (s vyřezaným srdíčkem ve dveřích), tak nevím. dospělý šel nouzově tam a děti na kompost, protože děti nerady prkýnko
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    My sereme všichni do lavoru s vodou uprostřed obejváku, máme to místo lití olova.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    My meli vzdy jeden zachod (kecam, nejaky cas na zahrade byla jako nouzovka puvodni kadibudka), kdyz se schazela rodina tak nas bylo 30-50 lidi a vlastne si nepamatuji, ze by nekdo nekdy mel problem s hajzlem.
    NEI
    NEI --- ---
    My máme doma 3 záchody a 2 koupelny na 5 osob.
    V mém druhém domově máme 2 záchody a 2 koupelny na 3 osoby.
    Oboje je to vlakem do 60 minut v centru Prahy.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Já to pochopil z tvého popisu, že jde snad o padesát lidí. Chápu, že v rodinném domku někdy může být "fronta", ale zas tak fatální, jak to vyznělo z tvého popisu to nebude.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bych se vsadila, že plno lidí nyní řeší stejný problém :) ani dneska u větších bytů v Praze nejsou dva hajzly samozřejmost
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HOWKING: představ si, že když náš dům v roce 1947 stavěl děda a je to úplně normální dům, tak postavil jen 1 záchod. nedávno vznikl ve sklepě 1 nouzový, co není pro návštěvy. ale jinak se nám tu žije celkem dobře, dík za starost
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To zní jak nějaká pavlač před padesáti lety v Praze, ale ty nejsi z Prahy. Kde to proboha bydlíš?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    každej rok todle. záchod nestíhá :)))
    velký dům plný lidí, co neustále jí a pijou a 1 záchod
    to leckdy může končit katastrofou
    ale jako přiznám se, že máme 1 tajný nouzový záchod ve sklepě. je bez dveří a splachování na kyble
    SKID
    SKID --- ---
    Přiznávám, že musím každé Vánoce alespoň jednou vidět Clarka Griswolda ve Vánočních prázdninách. A užívám si to.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Večeře s rodinou, dárky, předčasná půlnoční a teď Láska nebeská, tak tam dneska bylo všechno, co mělo být :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GIRAFFKA: To už budu na gauči čumět na seriál.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: pockej na vikend
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nemám rád vánoční borovice. 😬
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREATDRAKE: Jemnostpán!
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: To bude dobrý, neboj.