• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KURE: tak neprijde mi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: takže nemyslíš, že by to mohlo být tím, že v posledních 5-10 letech se svět jaksi řítí do té prdele o poznání zrychlujícím se způsobem měřitelným i přímo tady u nás?
    KURE
    KURE --- ---
    LADY_MYSKA: neni. ale media jsou čim dál lepší v tom jak lidi vystrašit nebo nasrat.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jak mnoho let nesleduji zprávy, tak když už se nějaké neštěstí dostane do mé bubliny, dostavuji si pocity úzkosti. Bohuzel mi přijde, ze těch zorav je čím dál tím více a více
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    GUMBA: Teplička?;)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KONOPKA: Funguje stejně jako lednička, akorát obráceně :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KONOPKA: to je jednoduchý, dokud teplota vzduchu neklesne na absolutní nulu (cca -273 °C), molekuly se stále hýbou a vzduch tedy obsahuje tepelnou energii
    I při -10 °C venku je tam pořád spousta tepla, které lze převzít, pokud použiješ správné medium - bod varu hluboko pod nulou, takže se dokážou odpařovat i v mrazu a při tom odebírat teplo z okolí.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ze způsob fungování tepelných čerpadel je pro mě záhada. Kde a z čeho to čerpadlo vezme teplo když je venku zima? Asi kouzlem.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vůbec nevím,.kdo je Chad Wackerman....ale právě jsem koupila lístky na jeho koncert manželovi k narozeninám.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: imho jazyky vnimame tak, jak jsme vnimali lidi ktery je pouzivaj. Ja treba mel nemcinu spojenou hlavne s nemeckejma turistama v Praze, z nichz vetsina pusobila spis jako white trash kterej je na vetvi z toho jak levne se tam da nazrat a ozrat. Zmenilo se to az po kontaktu s jinou casti obyvatelstva a trvalo to dlouho.
    NEI
    NEI --- ---
    Líbí se mi a někdy mě i fascinují všechny cizí jazyky, které jsem doposud slyšela, kromě němčiny a ruštiny - ty mi přijdou takové chladné a tvrdé.
    Zajímalo by mě zda v tom nehraje nějakou roli vícegenerační trauma, nebo tak něco.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SALVATOR: Earworm se usadil. Dik! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Kyllä!

HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALVATOR: Ievan polka?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijallee...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ADELHAIDA: no jelikož původní příspěvek byl o příjemně zvráceném pocitu, naskočila mi okamžitě do mysli leek girl. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: stejně tak se můžeš cítit lépe s pórkem mezi lidmi, co táhnou basu piv, vlašák a brambůrky :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Díky. To mi dává trochu větší smysl, i když ne o moc.
    Já se třeba cítím jako lepšočlověk, když vidím někoho s koženýma botama, který zjevně sice meje od bláta, ale jinak neošetřuje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: spíš předvádět se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam