• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMIRA: Tak tak, minuly rok jsem si to uzil a nakonec jsem si zaplatil danoveho poradce.
    Musel jsem protoze jsem mel vic prijmu a to pak to zamestnavatel nemusi "za tebe" resit. Ten ktery byl preddomluven zamestnavatelem nereagoval, mel jsem to vsechno pozde a s pokutou (pac jak to neslo resit hned a jednoduse, tak jsem to odkladal). Danovy poradce nakonec teda nebyl levny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jsem ochotnej se naučit/pochopit spousty totálních píčovin, ale jsou taky věci, který nikdy, NIKDY nepochopím a nikdy se je nenaučím, kdyby mě měli popravit, prostě ne!!!

Celej život jsem byl zvyklej, že ke mě jednou za rok někdo přijde, ukáže na ten růžovej formulář a řekne mi "tady to podepiš" a tím začala a zároveň skončila moje starost o nějaký daně.

Ve firmě kde jsem teď, to musím elektronicky "proklikat" a vypadne mi forulář, like really? Absolutně nerozumím jedinýmu písmenu, bitch, nechápu co se děje, bouchám hlavou o stůl dokud se mi nespustí krev z nosu, fuck off! Tři dny už to řeším tady s ženskou která to má na starosti, která k tomu sepsala návod kterej je evidetnně totálně na píču, fuck off, běžte doprdele, chcípněte, zabijte se všichni...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MAR_TINA: To neni “mišmaš” ale “klohanec” prece :):)
    SKFET
    SKFET --- ---
    Dneska me ty lidi srali uplne extrémně...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALAMAN: my moc ne!

Ale matka jednu dobu obchodovala s musli tyčinkama, tak těch jsme měli doma poměrně nekonečné množství.

Nemůžu je ani cejtit
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DR_NIKITA: Taky jsem měla ,, svého" popeláře, ten pro jistotu rovnou při práci hulil brka, vždycky jsem ho cestou do školky potkala dvakrát nebo třikrát, hulákal, ať mám hezkej den a známý nechápali, proč se zdravíme. Byla to taková pěkná čtvrteční tradice.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Taky jsme doma měli jídlo.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    V nasi ctvrti jezdi strasne super particka popelaru, vypadji jak legendy z dogtownu a maj i takovej floutkovskej vibe, jsou fakt neuveritelne rychli. Porvavaji po sobe, cigarko v koutku a klicnik (ten co nosi obri kruh plnej klicu od kleci na popelnice) s jiskrou v oku se mi fakt libi :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne ja jsem Moravsky vrabec
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZEBROWSKI: ne, mišmaš je zbytek po vepřo/kachno knedlo zelo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: sam seš mišmaš
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    takže výpečky jsou mišmaš? zajímavé
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: jj, taky jsme říkali mišmaš
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    KOUDY: Chléb a hry
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MICHELLEDANIELS: zbytky br. knedlíků, trochu masa, vypeku a zelí se u nás jmenuje miš maš a miluju to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze sem ted nekdo neco napsal a ja nevim co!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Lepší než řešit Koudyho ignory :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tady uz se treti den jen virtualne zere!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LISKAAUDREY: Kroupy, brambory a fazole. K tomu bývalo rozpuštěné sádlo se švarkama a kdo chtěl, tak si to omastil. No, a klasickým doplňkem býval kvašák, který k tomu seděl jak prdel na hrnec. ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: klobáska není dobře nikdy, stejně jako opečený brambory a těstoviny. Na velikosti porce nezáleží, je to mastný, slaný jídlo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: jako u vseho, vzdy zalezi na velikosti porce :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam