• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: ruské děti pořád studuji a žijí na tom zlém západě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze uz se hrozne tesim na jaro, teplo a slunicko..Ta zima je fakt totalne na kokot. Uz aby sla dohajzlu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALAMAN: ja taky posledni dobou nejsem moc pozitivne naladena (kodove oznaceni pro "od jake intenzity a frekvence by mel clovek resit panicke ataky jinak nez svepomoci?"), ale v kombinaci narocne rodinne, pracovni a svetove situace (a ledna) doufam aspon v to, ze duben mi vzdycky udela lip.
    Pokud do te doby neprijde jaderna zima, to by asi zlatej dest nevykvetl, kdyby jo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TRISSIE: Na to jsem právě původně narážel. Optimismus je jenom nedostatek informací.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALAMAN: na druhou stranu nevidet moc budoucnost v lednu na prahu ww3... to taky muze byt pragmaticky realismus, ze!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KAIAFOX: Dej pokoj, za šichtu přeházím dvě tuny sladu :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SALAMAN: Pojď tahat železo. To zabirá líp, než prášky..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    občas mám ten nych rád,
    vy hold ste hovádka boží : )
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: 😍❤️👍👍
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KURE: Však já vím, děkuji :)
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: byl to pokus o žert a kompliment. zjevně ne moc povedenej.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Přesně tak, antidepresiva nemění osobnost, ale pouze vyrovnávají hladinu neurotransmiterů v mozku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KURE: proc si lidi mysli, ze antidepresiva cloveka zmeni, vypnou, oblbnou... vzdyt je tolik druhu a kazdy cilí na neco jineho. Mozna diky temto predsudlum se pak lidi boji rict o pomoc.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADELHAIDA: Kdepak, to už mám dávno za sebou. Změnil jsem obor a dělám, co mě baví.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALAMAN: Možná vyhoření? Přiznávám, před cca dvěma lety se mi rozjíždělo, není to příjemný, zezačátku se s tím něco dělá líp, než později.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HAR4NT: No, tu mám právě ještě k tomu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: to je krize stredniho veku, kup si voltaren a obarvi vlasy a budes zas dobrej:))
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: antidepresiva uplně ne, chyběli by mě tvoje skvělý ranty :D ale možná neni špatnej nápad se nechat prohlídnout.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Asi upadám do nějaký apatie. Budoucnost vidím velice černě a přestalo mi dávat smysl se o cokoliv v životě snažit. Já nevim, mám si zase po spoustě let nechat předepsat antidepresiva? Vždyť já vlastně ani nejsem smutnej.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A válka teď bude hlavně na sociálních sítích. Tam musíme zabojovat. Veřejné mínění dělá svoje. Rusáci taky nemohli vtrhnout hs Ukrajinu aniž by rozjeli hybridní válku na sítích
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam