• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADELHAIDA: Kdepak, to už mám dávno za sebou. Změnil jsem obor a dělám, co mě baví.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALAMAN: Možná vyhoření? Přiznávám, před cca dvěma lety se mi rozjíždělo, není to příjemný, zezačátku se s tím něco dělá líp, než později.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HAR4NT: No, tu mám právě ještě k tomu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: to je krize stredniho veku, kup si voltaren a obarvi vlasy a budes zas dobrej:))
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: antidepresiva uplně ne, chyběli by mě tvoje skvělý ranty :D ale možná neni špatnej nápad se nechat prohlídnout.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Asi upadám do nějaký apatie. Budoucnost vidím velice černě a přestalo mi dávat smysl se o cokoliv v životě snažit. Já nevim, mám si zase po spoustě let nechat předepsat antidepresiva? Vždyť já vlastně ani nejsem smutnej.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A válka teď bude hlavně na sociálních sítích. Tam musíme zabojovat. Veřejné mínění dělá svoje. Rusáci taky nemohli vtrhnout hs Ukrajinu aniž by rozjeli hybridní válku na sítích
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Ti se zase po 4 letech vystřídají protože voliči SPD zjistí že nemají levné klobásy jako na Jarmarku SPD a Babiš bude blábolit jen o nějakém obřím megatunelu v Letňanech
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ZEBROWSKI: ale ty myslíš válku, když sem dojde z Ukrajiny. Já mluvím o tom, jaký šmejdy máme ve vládě a jak to tam rychle začali rozkládat... Co už nebylo pomalu v rozkladu. Teď rozmontovávají i to fungující. A hlavně že jsou u koryta.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Avenida de José Antonio Arrabal - Vinaros. Tam se můžete schovat a zalívejte mi mátu:)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Když nebudeme lhostejní na sociálních sítích tak válka nebude.
    Když ano tak Ostrava a Severní Morava bude jako Donbas :))
    Jinak kdyby k něčemu došlo všichni utíkejte a já je pozdržím :) Na vojně nám říkali že máme životnost 3 hodiny
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: ale ještě se tady nestřílí do demonstrantů a nepoužívají proti nim chemický zbraně..málo demonstrujem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: no to je myšlenka číslo dvě... jak emigrovat z ČR tvl... to taky doma pořád vykřikuju, kam jako pujdem. Gratuluju všem, kteří včas odešli na západ, tady to jde taky pěkně doprdele..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GRANTORINO: uplně jsem si představil ČR a došel početně k podobnému závěru ;-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Fakt o tom přemýšlím. Nikdy jsem si nemyslela, že to řeknu. Že už asi nebudu moct nikdy jet znovu do Íránu, protože dosud jsem si mohla nalhávat, že se to nějak dá... Jsou tam lidi, které mám ráda a chtěla jsem je ještě rozhodně někdy vidět. Ale jak se smířit s tím, že minimálně polovina toho státu jsou hajzlové anebo mlčící podporující většina, který se nedá ani podat ruka a myslím, že to nepadne... zároveň mne to bude hrozně moc mrzet a nechce se mi toho vzdát, ale jak bych to mohla udělat lidem z íránské diaspory a těm demonstrantům, kteří za to položili život. Doteď se to nějak dalo sám sobě namluvit, ale teď to prostě už nejde. #FuckKhamenei

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAR_TINA: no on to jako udělá, ale chce abych si to "proklikal" v našem firemním systému, jako on to asi pro normálního člověka -neadamíru problém není žejo...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADAMIRA: takže by ti to měl udělat zaměstnavatel bez tvojí aktivity, jen podepíšeš, že souhlasíš
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PETER_PAN: No jo, jenomže já mám 1 zaměstnavatele, 0 dětí, 0 manželek, 0 hypoték etc. - takže bych to měl mít teoreticky hrozně lehký a stejně mám chuť si vydloubnou oči :/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMIRA: Tak tak, minuly rok jsem si to uzil a nakonec jsem si zaplatil danoveho poradce.
    Musel jsem protoze jsem mel vic prijmu a to pak to zamestnavatel nemusi "za tebe" resit. Ten ktery byl preddomluven zamestnavatelem nereagoval, mel jsem to vsechno pozde a s pokutou (pac jak to neslo resit hned a jednoduse, tak jsem to odkladal). Danovy poradce nakonec teda nebyl levny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jsem ochotnej se naučit/pochopit spousty totálních píčovin, ale jsou taky věci, který nikdy, NIKDY nepochopím a nikdy se je nenaučím, kdyby mě měli popravit, prostě ne!!!

Celej život jsem byl zvyklej, že ke mě jednou za rok někdo přijde, ukáže na ten růžovej formulář a řekne mi "tady to podepiš" a tím začala a zároveň skončila moje starost o nějaký daně.

Ve firmě kde jsem teď, to musím elektronicky "proklikat" a vypadne mi forulář, like really? Absolutně nerozumím jedinýmu písmenu, bitch, nechápu co se děje, bouchám hlavou o stůl dokud se mi nespustí krev z nosu, fuck off! Tři dny už to řeším tady s ženskou která to má na starosti, která k tomu sepsala návod kterej je evidetnně totálně na píču, fuck off, běžte doprdele, chcípněte, zabijte se všichni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam