• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: taky to tak vidim. Nicmene, o to vic fascinujici je, ze nekdo s takovym produktem dokaze ve vicemene konsolidovanym prostredi se takhle jako newcomer prosadit.

My tu mame lezet takovou jejich promo bichli kde jsou vsichni influenceri a taci kdo se za ne povazuji, kteri od nich ty hodinky zadarmo dostali. Krome tech ocividnejch jak Hamilton a tak je jich asi dveste o kterejch jsem nikdy neslysel.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: :blicí smajlík:
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Musel sem se podívat na Richard Mille a velmi mě překvapilo, jak dokážou bejt hodinky, jejichž cena se pohybuje v řádu milionů (až do 87 milionů), strašlivě hnusný. Ale jako fakt ohavný.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DR_NIKITA: Ja to mám úplně stejně. Ale! Záleží na kvalitě papíru, měkkosti (jak se tužka boří), na tužce, hrotu, stopě, barvě, podložce, stolu, výšce židle, sklonu, náladě, počasí a denní době. Není to lehký!!!
    ACKO
    ACKO --- ---
    AI a grafický rozbor je extra zábavný, takže jsme došli společnými silami k tomuto, ano přiznám se:-):
    extrémní intuice a vnitřní neklid, vysoká míra svobody až anarchie, sociální nečitelnost, mentální nastavení- abstraktní chaos, absence detailu, kreativní energie
    shrnutí: jedná se o osobnost extrémně originální, nekonvenční, ale pro okolí velmi obtížně uchopitelnou
    MELDA
    MELDA --- ---
    DR_NIKITA: Tohle znam. U me se to meni podle unavy ruky a tak :-) Mam to hodne podobne.

A nejlepsi je, kdyz se mam nekde podepsat. Absolutne nikdy nemam stejny podpis, ktery by byl tomu predchozimu nejak podobny :-)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Mam asi 5 druhu pisma a nejsem schopna dopsat ani jeden odstavec jen jednim.. Muj precovni zapisnik je hodne schyzofrenni..
    ACKO
    ACKO --- ---
    VERSONNENHEIT: jsi mě inspirovala, dala jsem 3 krátké texty mého písma a AI vyhodnotila, že prožívám akutní kognitivní kolaps, jako vše bylo psáno mým obvyklým písmem bez jakékoli stylizace :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Tos mi takhle volně připomněl, že když si se mnou volá nějaký prodavač pojištění a dělá kalkulaci, u koho to vyjde nejlíp, tak se předem ptá, se kterou pojišťovnou už mám zkušenosti - v tom smyslu, že s ní po té zkušenosti žádný obchod dělat nechci a on ji z toho srovnání produktů rovnou vyřadí...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    VERSONNENHEIT: ok, tak pro koho z nás už jedou?
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ehm… zde moje rozpolcená psací osobnost

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    na stene nasi kancelare visi plakat s graficky znazornenymi vlastnickymi vztahy mezi ruznymi vyrobci hodinek a znackami ktere produkuji. Duvod je ten, ze se snazime zamezit tomu abychom na jednani s nejakou znackou prisli s hodinkami od te druhe - v minulosti to obcas vedlo k rozladeni. Napriklad prijit s rolexkama na jednani s nekym z koncernu Swatch Group je absolutni no go, zatimco Omegy vyrabene jejich koncernem nezustanou bez povsimnuti v pozitivnim smyslu.
    Vyjimkou je znacka Richard Mille, ktera dela tak drahe hodinky ze u nich nikdo ani neocekava ze je budeme vlastnit, tam je to s cim prijdeme uplne jedno :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já mám moc nádherné písmo.. Teda je moje a tak je to nejhezčí na světě, to dá přeci rozum!
    SITH
    SITH --- ---
    já neumím psát takže se tady nemůžu předvést
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem si naházela ty vzorky písem do AI aby to udělalo grafologický rozbor, je to docela zajímavý, jak to dává u různých písem různé výsledky :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Pracovne pisu trochu...ehm ...hur :-)

WRNQ
    WRNQ --- ---
    LISKAAUDREY: Taky si do deníku někdy píšu takovým inkoustem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak pisu uplne jinak.. mastim tiskaci psaci dohromady, jak to prijde :-) Ale taky bych si mel zase trochu vypsat ruku.

MELDA
    MELDA --- ---
    HOWKING: Jeee..ty mas pekny pismo.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: překlep. mělo tam být sát :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIONOR: nejde jen o psací písmo.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam