• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRK_R23: tak kdyz k nekomu mas osobni vztah, je ti lito toho ze to skoncilo. Myslim ze svoji emoci kterou citis, tezko predeleas racionalonim argumentem. A co se tyce verjne znamych osobnosti - je nevim hudebniku, hercu - tam casto litues zive - totiz sebe, protoze cast tveho sveta co te utvarela, odchazi.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Přiznám se, že moc nechápu nářek a smutek nad smrti velmi starých lidí. Smrt je součástí života. Nelitujte mrtvé, litujte živé.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Napsal jsem dopis na rozloučenou (sebevraždu neplanuji). Ale kdyby náhodou, aby po mě zůstal nějaký vzkaz, hlavně dětem a rodině. A taky přání. Chci být zpopelněn a roztroušen v zámeckém parku v Žamberku.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že "když už jsem měla ty narozeniny", tak jsem se včera vykašlala na svůj nekonečný seznam povinností a nedodělků a po večeři jsem si vzala knížku a za jediný večer ji celou přečetla!
    před dětma jsem takový věci dělala pořád, proč jsem přestala? bylo to boží!
    NEI
    NEI --- ---
    Docela upřímně by mě zajímalo jestli se lidem mění vnímání reality podle toho, jak se momentálně cítěj a jak moc je to přímo úměrný.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Naopak jako že je zlej, snědl jsi moc čokolády?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JUASINHA: že jo, podle mne to bylo geniální :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Dojal mě vítězný tanec tanečního páru na olympiádě...v příštím životě chci bý kraslobruslařka, to je tak krásný....
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Už jsem si natolik navykla pracovat z domova, že když už jsem jednou za čas v kanceláři, tak úplně zapomenu, že jsou ve vedlejších místnostech lidi a začnu tu nahlas a občas i dosti sprostě nadávat. Ehm
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Tak se hlavne poradne(!) namazte, at nemate upal jako ja dneska.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: taky to tak vidim. Nicmene, o to vic fascinujici je, ze nekdo s takovym produktem dokaze ve vicemene konsolidovanym prostredi se takhle jako newcomer prosadit.

My tu mame lezet takovou jejich promo bichli kde jsou vsichni influenceri a taci kdo se za ne povazuji, kteri od nich ty hodinky zadarmo dostali. Krome tech ocividnejch jak Hamilton a tak je jich asi dveste o kterejch jsem nikdy neslysel.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Přiznám se, že za měsíc budu mít dovolenou v teplých krajích za sebou... po asi 16 letech..
    ENDER
    ENDER --- ---
    Priznavam se, ze bych rad odjel do teplych kraju na dovolenou...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Delam porad dokola stejny chyby a nepoucim se z nich ani za mak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _ANT_: má to prostě něco do sebe :-)
    my máme čtyři děti, z toho dvě se speciálníma potřebama, takže pořád žongluju s prioritama, seznamama a "co se musí udělat/zařídit", v práci totéž, a prostě ten tejden, kdy největší rozhodnutí dne je "dám si teď Sex on the beach, nebo Tequila sunrise?" je čirý blaho, a vůbec se za to nestydím :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    TRISSIE: ja jsem prave po ty posledni bezprogramovy dovoleny s rodicema v Tunisku byla tak strasne otravena, ze jsem od ty doby mela potrebu zazit toho na dovolenych co nejvic, nebo minimalne hodne. Cestovat, objevovat, presouvat se. Letos jsem mamu vytahla do Thajska s tim, ze se budem valet. A uzivam si to snad vic nez ona. Cesta teda byla dlouha a narocna, ale od ty doby jen chill. Mam psychicky narocnou praci a tadyto vypnuti jsem zrejme potrebovala.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _ANT_: já se přiznávám, že tyhle dovolený miluju. Jednou za rok prostě nic neřešit, jen vegetit, nula povinností a nula mental load, od chvíle, kdy předám na letišti kufry, se stará někdo jinej.
    A fakt to není tím, že bych se nedomluvila nebo nedokázala zařídit nebo se bála jet někam, kde nejsou češi (loni jsem třeba na vlastní pěst vyrazila objevovat Paříž a okolí), ale potřebuju prostě na týden maximálně fyzicky i psychicky vypnout.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Priznam se, ze jsem po 20 letech na dovoleny, kde mame v planu se z 90 % jen valet, relaxovat a jist. A kdo by to byl rekl, ale fakt se na to nejvic tesim. Treti den a zatim je to super. Starnu?!
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    ALEXIS: tak tady máme výhodu, že vzhledem ke stáří populace je výběr plen opravdu velký. Navíc se prodávají v každé drogerii. Takže do práce přes zimu nosím klasické, nějaký střední level absorbce. Volnější kalhoty a bunda to schová. A když potřebuju aby to fakt nebylo vidět, tak naštěstí obleču největší variantu těch natahovacích pro starší děti. (nějaký zdejší ekvivalent DryNites) Protože ty mi sedí lépe než natahovací pro dospělé.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALARICA: přiznám se, že jsem inkontinenci řešila po porodu a málo se o tom mluví.
    Dočasně pomáhá si prostě koupit inkontinenční vložky (tady je fajn značka Tena lady, nevím co mají v Japanu) a dlouhodobě pomáhá cílené cvičení (chodila jsem s tím na fyzioterapii nebo na to má webináře a osvětu Iva Kredbová - hledej CoreCare nebo nějaká Američanka kurz BuffMuff)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam