• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIQUID_SOUND: mam kolegyne stare (teda spis mlade) i +- 20 let a kdyz jsem jim rekla, ze obcas ani nevim cely vikend, kde telefon mam, tak absolutne nechapaly. Dneska uz se lidi bez telefonu nenajedi, ani nevyserou. Natoz normalne fungovat pres den.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIQUID_SOUND: To nedělají jen děti, ale i lidi kolem třicítky :D
    Jsem stará žena hrozící holí na mraky :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NELLAS: Byl jsem teď s kolegama v Itálii. Měli s sebou dohromady pět dětí. Pokud nelyžovaly, tak nedokázaly vydržet ani hodinu. Neuvěřitelný. Wtf.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To dnes lidi fakt nezvládnou fungovat pár dní bez mobilních dat?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    „Šťasten, koho cizí nebezpečí činí opatrným.“ – Latinské přísloví
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Bezplatné odstoupení od kupní smlouvy
    Přehled od AI
    Bezplatné odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu je možné do 14 dnů při nákupu přes internet nebo mimo obchodní prostory (telemarketing, předváděcí akce). Lhůta běží od převzetí zboží, zboží je nutné vrátit zpět do 14 dnů od odstoupení a prodejce musí vrátit peníze včetně dopravy do 14 dnů od odstoupení.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Chápu. Proč nejedeš v rámci EU? Na to ani nepotřebuješ pas.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RUTHER: Ver mi, ze kdyby to more nebylo i ze zdravotnich duvodu, bavi me velikonoce travit v CR. A add. roaming, Airalo to jisti.)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Nevím, no. Nevyznám se v tom. Nechci ti poradit blbě. IMO bych jel radši někde v Čechách. Navíc, víš, že je to mimo EU? Roaming je tam dost mastnej.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RUTHER: Jenze ja to fakt nevedela, zas nejsem dement, kupovala jsem to v 6 rano. Ted jen doufam.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Na Blízkém východě jsou tisíce Čechů, aerolinky ruší lety - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-na-blizkem-vychode-jsou-tisice-cechu-aerolinky-rusi-lety-40564747
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: To je dost divočina, vzhledem k tomu, co se děje ne blízkém východě.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Vcera rano jsem mamce sobe i Anezce koupila last minute velikonoce v Egypte. Ted potom co se deje, je ten zajezd o 100% drazsi. Na jednu stranu si rikam, to je super,ale na druhou jsem z toho smutna a spatna a doufam, ze se to rychle uklidni.
    ACKO
    ACKO --- ---
    KAIAFOX: já obecně nenávidím sladký těsto, zejména všechno typu bábovka, perník, sladký knedlík, veškerá sladká jídla, jím jen věci, kde je hodně ovoce, tvarohu, krému, kus těsta pravidelně nechávám
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nadšená z toho, že ji měli v knihovně, jsem si přinesla doma knížku... kterou jsem si před rokem koupila a ještě nepřečetla.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    FRK_R23: Ja vim, to bylo dalsi desive uvedomeni))
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    HRAFNAIN: to dáme do kupy ne, víc oči víc vidí..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    STICKYGREEN: vítej
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Jsem jednooký mezi slepými.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    500 Days of Summer jsem poprvé cele viděl až včera.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: mně to prostě přijde suchý...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GRANTORINO: Nápodobně (snad jen ty perníčky jednou za rok).. všechny tyhle buchty a dezerty, založený jenom na kombinaci - mouka, cukr, tuk - považuju za naprosto zbytečný.
    Jakmile tam není aspoň kilo tvarohu, nebo ovoce a naprostý minimum těsta (ideálně žádný) a cukru, vůbec mě to neláká ke konzumaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam