• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: nejsem si jistá, jestli Vytvořit kompletní biologický význam = hodí se to jako jméno :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: Stonková, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: existuje příjmení, které by se hodilo ke jménu Hlíza?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: přiznávám se, že kdybych se jmenovala Žlábková, tak to s Hlízou utnu dřív, než by došlo na řeči o manželství.
    a nebo bych trvala na tom, že se před svatbou jeden z nás přejmenuje.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Přiznám se, že jsem si to musela progooglit :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mám kolegyni, co se jmenuje Hlíza Žlábková. Poctivě jsem si nastudovala, jak ji oslovovat, aby mi při první příležitosti řekla, ať jí říkám křestním. Ale stejně to generuje zábavný situace.
    Kolega: A kdo to tohle říkal?
    Já: Hlíza.
    Kolega: Aká hlíza?
    Já: Žlábková
    Kolega: Ty si zožrala hlízy a ony k tebe hovorí?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: to muselo být na pohled úchvatne :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MICHELLEDANIELS: měly jsme s kamarádkou podobné cítění a podobný Průšvih. Stěhovaly jsme teda jen svíčky a hlavně zapalovaly jednu od druhé po celém hřbitově, aby měl každý světýlko.

I dnes si myslím, že to muselo být krásné.

Výsledek byl všeobecný zákaz vstupu dětí bez doprovodu na hřbitov.

Dospělí prostě přesně vědí, jak se správně vzpomíná a truchlí!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kdysi jsem dostala školní trest za to, že jsme s kamaradkou na našem vesnickem hřbitově přestěhovaly všechny kytky a věnce.
    Často jsme chodily na hřbitov, jen tak, číst nahrobky, dělat křížky na hroby a vždy mi bylo líto těch prázdných hrobů. Tak jsme cely hřbitov vyzdobily z těch bohatě nazdobených hrobů. Tenkrát jsme moc nepřemýšlely, že to něco stojí a že z toho bude průser takového kalibru, že to bude řešit celá vesnice a dostane se to k řešení až do školy.
    Dnes, když chodím mamce na hrob, tak beru svíčku nebo nějakou drobnost a dam to na nějaký prázdný zapomenutý hrob, ani nevím co to je za lidi.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze sem byl dnes na hrbitove dat kytku mamce na hrob a priznavam ze sem zapalil svicku i u bejvale skoro sousedky Jolandy ,za jeji nesmrtelny hlasky.:-)

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Přiznávám že mě pohoršují lidé které pohoršuje piss. //Opraveno
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    Psala jsem tu o své inkontinenci a nošení plen do práce. Samozřejmě, za normálních okolností dělám maximum abych to na ten záchod stihla. Výjimkou jsou případy jako teď, když mám asi chřipku. (možná koronu, test jsem ještě nedělala) To si beru plíny i na spaní, a jsem ráda, že nemusím kvůli čůrání x krát za noc někam chodit. Je mi jasné, že si budete myslet že jsem nechutná, ale je mi tak blbě, že mi je to asi jedno.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem závislej na libečku
    když neni čerstvej ani sušenej, stačí extrakt, maggi nebo noname, do všeho
    umami s námi
    DIVA
    DIVA --- ---
    THAIGRR: pane Karel kdyz tak .)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    A to je teprve sedmýho…hm
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Písničku Don’t Wanna Fight od Alabama Shakes jsem tenhle měsíc slyšela asi 27.000x
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Nemůžu si pomoct, pořád myslím na tuhle:
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    1MALALISTICKA: ahoj Olejová!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    SITH: Díky za připomenutí, ze to přejmenování fakt musim dotáhnout.
    SITH
    SITH --- ---
    1MALALISTICKA: Oulaláááííívá
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    1MALALISTICKA: a co nozik z ancient olivy pro slecnu Olivu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam