• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    HAR4NT: Z ničeho jsem tě neobvinila.
    Řekla jsem fízlům, že si nepřeju, abys se mnou dál bydlel a že sám odmítáš odejít.
    Takže tě odendali a byls tak našrot, že si ani nepamatuješ co po tobě chtěli a odmítls vypovídat a nemusels, protože jsi byl pod vlivem.
    Jakmile jsi byl odstěhován, neměla jsem potřebu to dál řešit, to je vše.
    Kopii mé výpovědi na fizlárně jsem ti posílala soukromě tady do pošty.
    Nikdy jsem netvrdila žes na mě páchal domácí násilí, je tam uvedené pouze to, žes na mě často jenom hodně řval, že se pes kvůli tomu třásl strachy a že jsme proto že bytu opakovaně musely utíkat.
    A ten incident ze Silvestra, samozřejmě.
    Nechápu, co teď po třech a půl letech zase řešíš.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI: co treba nekoho z neceho obvinit, nechat ho povlacet po fizlech a pak, chichi, to odvolat?:-)
    to je uplne legalni a dostatecne blaznive je to i na takovou vymastenou svini, jako ses ty.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: právěže se to používá na bílé a světlé, který laser nevezme. Obsluha jehly pod lupou ručně cílí na každý chloupek, zapíchne to tam a pustí proud.
    ZRK
    ZRK --- ---
    KOOTCHA: tak Mimoň je v tomto vůbec super… kluky Šukaly taky nejde zapomenout :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZRK: Jsem čekal, že vytáhneš spíš mimoňskou autoškolu pana Mrtky.
    Když jezdíš po městě s nápisem "Mrtka" přes auto, tak na tebe taky jen tak někdo nezapomene. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Aj biele?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: elektrická jehla nebo jak se to jmenuje, tím se to zabíjí ;)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tohle už trochu je na přiznání.
    Za poslední měsíc jsem nakoupila historické povlečení z damašku cca asi na 20 postelí.... některé jsou i s vyšitým monogramem. Vůbec se za to nestydím a vždycky jsem je moc chtěla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    cim som starsia, tym mi rastie na brade viac bielych tvrdych chlpov, ktore musim pravidelne trhat. ex to volal stetiny. sere ma to, je to strasne, nechci to.
    NEI
    NEI --- ---
    ZRK: Představ si jmenovat se Hlíza Hlad Nejezchleba. :-))
    NEI
    NEI --- ---
    My jsme měli na gymplu vlastně v ročníku Nejezchleba.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Já fotila svatbu rodině Hladových.
    Ženich Tomáš se netajil tím, že si v mládí s tím jménem dost užil. Nicméně nyní mu to jméno spíš pomáhá. Na takové jméno jen tak někdo nezapomene a to se, pokud máš firmu, dost hodí… :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Já toužím jmenovat se Veronika Lagarto :D
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    nejlepší je stejně Vít Rus
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: kolega má příjmení Klíč a samozřejmě mu rodiče jako křestní jméno vybrali .... Petr .)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ADELHAIDA: Anna L. Adelhaidová?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To mi připomíná moje fiktivní testovací uživatele, který občas používám při práci. Detlef Koláček, Thorhildur Koblížková, Ingmarr Chlebíček, Ingeborg Sladká...
    NEI
    NEI --- ---
    Chtěla bych prostě udělat něco bláznivého.
    Něco v běžných normách, legálního, ale přesto bláznivého.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: A jak to dopadlo?
    NEI
    NEI --- ---
    Mám sto chutí vymyslet si nový bizarní jméno a příjmení a nechat se jen tak pro radost přejmenovat.

Matylda Vanilková
    Monika Harmonika
    Chřestýše Šustivá
    Moni Šu
    Ingrid de Noire
    Růžena Divoká
    Fialka Polní
    Dobromila Střezimířová - top :-))

A tak podobně.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TANKIE_: Přemýšleli jsme s mužem, že by dcera mohla být Anna Líza.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam