• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SABRIEL13: lol, hele, a volala jsi nekdy v zivote z telefonni budky?:D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SABRIEL13: ano, díky 8)
    Já a moje Nokia 3210 si jdem namazat klouby.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Je teď ten vhodnej moment se přiznat, že se nemůžu týhle debaty účastnit, protože můj první telefon byl chytrej?

Přidám ještě dvě přiznání s tématem související:

Největší výzva na organizaci larpu před dvěma lety byla, že se jako telefon organizátorů používá tlačítkovej - tý snahy, než jsem pochopila, jak se proklikat do kontaktů nebo do historie hovorů!

Jo a taky mě kamarád nachytal, když mi předložil čtyři tlačítkové telefony - a já nepoznala, že jeden z nich je hračka pro děti.

Tak.

Už se cítíte staří?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Divný, byť hezký, Sagem. několikrát měněný, protože komplet odešla deska až jsem pak přešel na Nokii.

URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    ja se musim priznat, za uz mam tech mobilu plny zuby, nejenom ty historicke tady, ale i v MHD a na ulici .. no offense, je pozde vecer a brblam!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já se totiž mobilu strašně dlouho usilovně bránil. Ale nakonec mě donutili. Nechtěl jsem to.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    první tři :)

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Začínal jsem s tímhle mobilem. Musel jsem si sebou nosit papírek s napsanýma číslama, protože to neumělo posílat sms na kontakty z adresáře.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    team motorola
    ta vytahovaci antenka byla epesni

1
    a jó, pak jsem stejně měl Nokia
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Uplne jsem zatesknil po svym nejlepsim telefonu nokia e50.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: Pravý koruny, Kč:)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: lir?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    A úplně první GSM v autě, ale už jsem ho nahradil obyčejným Beckerem :)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ja mel telefon po ministru hospodarstvi panu Dybovi. ;o)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Asi nejdražší telefon jsem koupil tento flašinet. Dva tunery, wap a naví. Mám ho pořád, koupil jsem ho +- za 70 tis.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: První byla 9000, ale první použitelná byla 9110. 9210 už byl už moderní a byla v barvě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BACCARA: mel jsem i ten predtim a predtim 6310 nokii. Ta byla bozi..a 7110, protoze matrix. Ta mela ten roller. Mozna je jeste nekde najdu v krabici se starym hw a verim ze by fungovaly :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Priznam se, ze v roce 2005 se ke mne dostal telefon Nokia 7280. Čumela jsem na to jak tele z jara. A nejvetsi bizar byl, ze to bylo vynesene z Valdicke veznice.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: No..mozna si byl nerd, mozna ne, ale kazdopadne si byl 10 let jinde. N90 na trh prisla v roce 2007
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: E90 byl už moderní komunikator. To bys musel mít ten první.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MELDA: Kouknu se doma do krabice, určitě tam bude účet.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Koukam ze jen ja jsem byl nerd s nokii e90 comunicatorem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam