• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BERUSKA_CA: mela jsem cerno ruzovy. Jednou jsem ho zapomnela doma na stole. A jak jsem se prozvanela kde je, tak ta vibrace psa asi stvala, skocil na stul a rozkousal mi ho. Nikdy pred tim, ani potom to uz neudelal.
    Nejlepsi na tom bylo to, ze jsem ho omotala gafou a porad sel :))
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    BERUSKA_CA: tak tenhle, jen v růžové barvě, mi kdysi vypadl z kapsy při přebíhání silnice a vzápětí ho přejel autobus. Rozložil se na několik kusů, smutně jsem ho posbírala a nadávala si, ale překvapivě po sestavení dál normálně fungoval několik dalších dlouhých let :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stale ho mam. Je to jedina vec, ktera me probudi ve tri rano (vzbudila by celej barak, kdybych bydlela v byte).
    Vydrzi to nabity tejden.
    Az tomu chcipne baterka nebo odejde kabel, nezvladnu chodit do prace.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    po dvou dnech mi docvaknul tenhle humor! 🙈
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a jinak teda přiznávám se, že mě strašně bolí číst si maily, co jsme si vyměňovaly s kamarádkou, než jí zjistili terminální rakovinu. protože v sobě měla tolik života, nebo tomu aspoň věřila, a přitom jí v těch přesýpacích hodinách už propadávala poslední zrnka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    INSEQUI: problém s těmahle starejma telefonama je ten, že si pak člověk přečte ty zprávy, co maj ještě uložený v paměti... a to nemusí být úplně dobrej nápad!

Conversations with my dead friends
    Messages from all my exes
    I kinda think that this was best left
    In the past, where it belongs
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MELDA: akorat ze nektery po nasazeni blokovaly signal takze jsi byl najednou minus dve carky a nevedel proc :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ERRTU: A taky to byl jeden z prvnich telefonu na ktery se delaly vsemozny barevny kryty :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HEJSEK23: a když by snad náhodou přežil, tak už na něj nepůjde nainstalovat nová aktualizace ;-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    A pak někdo dostal hroznej pojeb, že nesmrtelný telefóny teda ne! A od ty doby maj životnost cca. 2 roky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    GANDHI: To byl total nerozbitnej telefon, 2x jsem měnil rozbitej přední kryt, tel. vždy vydržel, pak jsem ho dal babičce a ta ho používala dalších několik let než dostala 6310i. Vsadím se že když najdu tu krabici, nabiju ho, zapnu, bude fungovat!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ERRTU: 5110 mi vypadla z ruky, kdyz jsem telefonoval na balkone v sestym patre. dole na parkovisti se rozskocila na tri casti - sebeh jsem dolu, poskladal to a dokoncil hovor:p
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIAFOX: Myslim, že ho mám dodneška schovanej:)
    Nokie jednou vypadla ségře z okna z 9. patra a hádejte, jak to dopadlo. Dala to úplně na klid:)
    Souhlasím s FRK_R23: Jednou jsem dostala upgradlou Nokii s novým kovovým krytem a novou baterkou a pak nebyl problém odjet na 14 dní do lesa, kde nebyla elektrika.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MELDA: a kdyz ti spadl v koupelne tak nepraskl display ale dlazdicka.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LADY_MYSKA: Aww.. ten jsem měla taky 😍
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Především se k němu ale dala koupit větší baterka a pak vydržel nabitej tak dlouho, že si zapomněl kde máš nabíječku :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja mel N 5110 a pro me to byl tenkrat total top telefon :-) Mel hada a to stacilo.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    VERSONNENHEIT: Tohle melo vyzvánění sonar, ikdyz jsem uz v te době měl nokii, tak tohle vyzvánění jsem všem záviděl :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Je, divam se, ze muj prvni telefon se stale jeste prodava

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Svůj první mobil si už nepamatuju, ale na Nokia 3310 vzpomínám rád. Skvěle se s ní otvíraly lahváče.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že nejsem schopná si vzpomenout, kdy vlastně začaly dotykové mobily a internet v mobilu, a jaký jsem měla první dotykový mobil. Pamatuju si jen, že první tlačítkový mobil jsem měla v 16ti a byl to žlutý philips savvy :)

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ty jo... vezmu to postupně. První telefon 8. třída ZŠ na Vánoce, jako většina mých spolužáků.

1) Siemens A35
    2) Sony Ericsson T230
    3) Sony Ericsson T290i
    4) Sony Ericsson J300i
    5) Nokia 6233
    6) Nokia 5530 XpressMusic
    7) Xiaomi Hongmi (první telefon co kdy udělali, tehdá koupen z jejich webu za 190 $)
    8) Xiaomi Redmi 3S
    9) Nokia Lumia 630
    10) Xiaomi Redmi Note 5
    11) Xiaomi Redmi Note 8T
    12) Xiaomi 14T Pro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam