• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    btw kdyby se nekomu ta informace hodila:
    ceska posta bezpoplatkove umoznuje vymenu sta kusu stejnych minci za jeden den.
    tj sto padesatek v pohode. sto minci pulka dvacky cvrtka desitky a zbytek dvacky = platite.
    nad sto minci naraz take platite nejaky manipulacni poplatek.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kolik asi lidí si také schovává padesátky do koženého měšce. Tu výměnu na poště musím zkusit, já to zatím dělám tak že si občas jednu vezmu do auta na vysavač, ale i tak už je měšec totálně narvanej.
    HNL
    HNL --- ---
    ERRTU: Pravidelným odkládáním jedné padesátky denně jsem se ve finále dostal na cca 160k, což zalepilo jednu fakturu ze stavby. Ale dostat to na účet trvalo skoro dva měsíce.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: kamoska je driv, kdyz moc nebyly, ykupovala za 60,- a kdyz jich mela plnou 5l od vokurek, tak naopak zrusili bankocetle a zustaly jen mince..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdy kdyz mi pristane padesatikoruna, odlozim ji do specialniho stradaciho mesce. jednou za cca pul roku az rok, se mesec naplni, je v nem stovka padesatek takze ho vezmu a skocim si ho na postu vymenit za petilitr. rodina to o me vi takze mi ty padesatikoruny taky sbira a ja jim to rozmenuju.

rekli byste ze to delam primarne jako vedlejsi sporeni. ano, ten necekany bur jednou za cas potesi.
    ... ale moje motivace je trochu jinde.

me totiz dela neskutecnou infantilni radost kdyz muzu prijit na postu na pokladnu a do toho soupaciho kovoveho suplete hodit ten kozeny mesec, pani si ho prebere, rozbali, vysype dukaty, spocita a pak mi vrati mesec ve kterem jsou bankovky :D miluju to! :)

a ta zenska je naprosto neskutecna, meril jsem to posledne, spocitat stovku minci ji zabere, nedelam si srandu, trinact vterin!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    viděla jsem všechny díly inpektorky Candice Renoir :) (ČT1, út, čt, 20:00) - soudobý krimi z Francie
    možná je to sračka, ale baví mě sledovat ty francouzské reálie (Sète). jak jsou všichni o 150% elegantnější než v českých seriálech. a i ten francouzský cikán je hezčí než český, pač má francouzský šarm :)

STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Deli pistaciova, teď furt někde v akci za babku, přiznávám že za poslední týden jsem jich snědl 19.

Hledám cestu jak z toho ven, jiný sladkosti neladuju.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: nebo lupič!
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MAR_TINA: Jsou samozrejme vyjimky.. Papez treba!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DR_NIKITA: anebo žid :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Chlap, co si pri vstupu do mistnosti nesunda pokryvku hlavy, je pro mne buran..
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RAGNAROK: to existuje?
    MICHELLEDANIELS: jako ne že by to nešlo. prej je běžný způsob třeba místo večeře vypít proteinový nápoj. ale jídlo je DYCKY lepší. pač v proteiňákách nejsou všechny potřebný nutrienty
    je to zkrátka MÓDA a točí se v tom veliké peníze. koukala jsem na ceny "zázraků" jako spalovač apod. syrovátkovej protein s něčím, a ta cena mi vyrazila dech. lidi by i fotra prodali za kilo dole
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Priznavam se, ze mi maximalne vyhovuje rizene stridani casu a bojim se situace, ze to nekdo pod dojmem jednoho blbeho tydne ted i na podzim zmeni.
    Protoze ten chaos co prijde az nekdo bude chtit v lete chodit do prace (nakupovat atd… ) jiz v sedm (protoze je uz od pul 4 svetlo) a druhy se bude drzet nepresunuteho casu v 8, bude peklo :):)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nejlepsi je, kdyz si to lide kupuji, kdyz chteji hubnout.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    Ani klobas/parek?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Včera jsem 2x típla hovor na firemním pohotovostním telefonu, páč jsem nevěděla, jak se ta Nokia 110 odemyká :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nikdy jsem si nekoupila proteinovou tyčinku ani nic s přidaným izolovaným proteinem. bléé
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Poprve jsem dal sanci o generaci starsimu(60) aktivnimu chlapovi a bylo to s nim uzasny. Takze po pul roce zase sex a fakt hodne dobrej. Uff :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnes jsem poprvé v životě vařila rajskou.. a prý je dobrá, říkalo potomstvo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    účetnický diletanti počítají svůj loňský příjem až kvůli anketě na nyxu :D
    teda odhadují
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam