• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: uvažuju, že jim udělám v bedniče malý svět, nějaké kameny, oblázky, sukulenty...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VERSONNENHEIT:
    hezky. tolik darku jsem nedostal od rodicu ani za celej zivot. Tyhle vanoce jsem dostal pomeranc. 😀
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    VERSONNENHEIT: Máš na výstavku prima figurky, co ti chybí? :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dostala jsem u rodičů celkem 16 kinder vajec a klíčenku hello kitty ! Pak mám být normální, když mě v tom ještě podporujou 😀

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Spala jsem aspoň 10 hodin. Při tom jarním vzdoušku se spí prádně. Navíc jsem mela i prijemne eroticke sny :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak je fakt, že jen nečumí ale i hrají :) když se mi v minecraftu chlubí výtvorem, tak mi to přijde fajn. Není to jen pasivní konzumace. U Robloxu mám trochu problém i hraním. Vesměs je to hnusný a nese to nějaký gamble prvky. Moje agitace, aby zkusila udělat vlastní hru zatím nepadla na úrodnou půdu :)
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem strašně dlouhej sebelitující příspěvek poslala mejlem psychiatrovi místo sem vám.

To je úspěch.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Syna se mi v cca devíti letech podařilo v Minecraftu nasměrovat snesitelným směrem pomocí online kurzu. Jednou týdně hodinovka, většinou to byla série "Stavíme zajímavé světové stavby v Minecraftu", lektorka nejdřív ukázala, jak vypadal třeba takový maják na Knossu a pak to krok po kroku postavili. Myslím, že tohle pomohlo hodit tu výhybku rozumným směrem. SirYakari u nás měl krátké trvání, naštěstí ho brzo vystřídal Jirka a to jsem se občas ráda podívala i já. Brainrot občas pořád občas zazní, bohužel, ale období tupé youtuberské adorace jsme, doufám, zažehnali.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: myslel jsem to trochu jinak - on přešel z čumění na videa na yt na hraní na robloxu se spolužáky - což je dle mého názoru posun dobrým směrem. Kdyby přešel z čumění na yt vide z minecraftu na čumění na yt videa z robloxu, tak bych rád samozřejmě nebyl
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: No když jsem viděl, co za účty na yt jede roblox, tak mi teda tenhle otravnej kokot přijde celkem neškodnej. Roblox považuju za výrazně větší zlo než Minecraft.

Aby mi děti koukaly například na tohle? https://www.youtube.com/@FIZIplay

To pardon, ale vedle toho je tady Sir naprosto v pohodě. A to jsem viděl i větší pekla, než je Fizi...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: toho už jsem úplně vytěsnil...naštestí syn začal místo minecraftu hrát se spolužáky roblox - né, že by to snad bylo lepší, ale tenhle pičus se už u nás neobjevuje...musim zaklepat :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MISISSKA: Peer pressure, přý nešlo odmítnout. Kromě toho jim to teda slíbila a zaplatila ex, takže jsem měl pramalý vliv na průběh této události.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    FRK_R23: To byl nějaký ten Fesťáček nebo něco podobnýho, že? Viděla jsem na FB reklamu a přemýšlela nad tím. Tak jsem teď ráda, že jsem to vypustila z hlavy...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MISISSKA: Děti právě "musely" jet do Plzně na nějakou jeho akci, kde se měl ukázat. Samozřejmě to neudělal, ale vykešoval raketu a prodal hromadu sraček. Poslední dobou když si chtějí něco pustit, tak to skončí u yt a tohohle kokota. Je to tavovej píčus, že se směje vlastním vtipům.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    FRK_R23: Bohužel známe :(( ujíždí na něm půlka školy, kam chodí děti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Bytostně mě sere ten idiot SirYakari. To je tak otravnej ulhanej sráč, že to snad ani není možný.

Kdo neznáte, buďte rádi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: To teď asi má i nějakou cenu a dalo by se to zpeněžit :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KOUDY: moje máti kindervajíčka 😎 v Polsku teď narozdíl od ČR frčí starwars série, ale je možné že už bude doprodaná a bude tam nějaká jiná.
    Jo a taky mi říkala, že v nové Minecraft sérii je zlatá figurka 🤑
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze zitra budu muset do polska pro neco ze starwars. Moc nevim o cem tu mluvite a co sbirate, ale je to starwars. Vyrazim kolem osme hodiny asi.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    a hned mi psala, že shání Yodu ze série Star wars ;)

ale to je série, která se teď dá sehnat leda v Polsku
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: a tím se stávají cennější. Taky proto se dá prodat kinder figurka třeba za 500,-
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    dobrá je na to Tamda, kde je mívaj cca. za 16,- ale máj tam vždycky jednu paletu jednoho druhu a když zrovna není ta správná série, tak smůla

VERSONNENHEIT: má všechny série o kterých píšeš,(a mnoho dalších) má to katalogizované a jede si to ve velkým. Proto jsem informoval o rovnoměrnosti této série, protože bývá zvykem, že některé figurky jsou tam záměrně málo časté.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Pendlovala jsem dnes mezi Lidl kramy v sousedstvi a nanosila domu 25 masel za 18 Kc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam