• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Stale plati.

Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain.

Bud sama sebou a kasli na to co si o tobe mysli ostatni.
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: To by bylo tak krásný kdyby si tohle můj mozek myslel.

Závidím, ale v dobrém.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: hm, z tvoji odpovedi vyplyva, ze o problemu vis a pracujes na nem - drzim palce.

Na celym svete existuje pouze jedna jedina osoba, na jejimz mineni by ti melo zalezet, a tou jsi ty sama.
    Casem je mozny do tyhle exkluzivni spolecnosti prizvat par peclive vybranych jedincu, ale stavet svuj vlastni pocit stesti na tom, co si o tobe mysli bezejmenna masa s prumernym IQ 100 je zoufalstvi.

Ja se priznavam, ze mi vic zalezi na mineni moji kocky nez na reakci kohokoli tady z nyxu :)
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: To je hodně dobrá otázka a zabývám se tím už několik desítek let v psychoterapii.
    Ve zkratce asi proto jak jsem byla všude vždycky špatně přijatá a nebo nepřijatá, můj mozek si myslí že když se ostatním nebudu dost líbit, tak nepřežiju - je to velmi hluboké jádrové přesvědčení, které se opravuje velmi, velmi, velmi těžce.
    Máma se na mě zlobila když jsem chtěla v dětství a dospívání něco po svém, nebo být přirozená, nebo projevovat smutek a hněv a emočně mě za to trestala.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: proc?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ráda sleduji na videu, jak cvičí lidí. Vůbec mne to nemotivuje. Ale je to hezký!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Je to paradoxní. Když jsem před lety dal výpověď, zase jsem onemocněl. Rok jsem byl bez práce. Nekonec jsem požádal o invalidní důchod.

Jenže teď pracuju, založil jsem firmu, platím daně (DPH, z příjmu, sociální, zdravotní...). Plus mínus to vychází tak, že to co odvedu na daních, dostanu formou ID. Takže jsem vlastně jakoby osvobozený od daní.

A to vlastně proto, že jsem léčitelně, leč zřejmě nevyléčitelně nemocný. Takže mě vlastně nemoc osvobodila od daní.

Nevím, co si přát víc. Jestli zdraví nebo daně.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Pořídil sem dceři v rámci albi tužky interaktivní glóbus, že budeme poznávat svět atd.
    Absolutně jí to nebaví, tak si s tim hraju jenom já.
    Neustálé pouštění hymen, které je neskutečně otravujou až po nekonečné kvízy, samozřejmě jen ty těžké.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď mám chuť pořídit si aspoň jednoho kinder dinosaura.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEADSLUT: děkuji moc, ale to je v pohodě.
    U nás na zahradě se o šutry a zkamenělinky spíš zakopává (to by mělo být přiznání mého otce - hromadím kamení) a kdyžtak si při práci nalovím.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MAR_TINA: VERSONNENHEIT: časově to je bohužel trochu jinde, ale jsem ochotna poskytnout nějakou tu zkamenělinku, kdyby se hodila (tohle je jeden šutr z obou stran). Myslim že i nějaký menší se můžu vzdát.

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TANKIE_: až budeš chtít nějaký konkrétní,
    tak můžeš dát vědět a dohodneme se 😉
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    😀
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Do teď mi byla kindervejce fuk, naposledy mě zajímala, když tam byli hrošíci. A teď, díky vám, vyrážím do terénu lovit dinosaury. Na Rohlíku vyprodáno.
    NEI
    NEI --- ---
    Často přemýšlím nad tím jak příspěvek napsat, aby se vám líbil.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    GUMBA: Podilel se na tom Spielberg, komentoval to Morgan Freeman.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    BARTOK: Ta se jim ale dost povedla, jestli myslíš tu letošní desetidílnou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mymu kocourovi uz je deset let a kdyz na me mnoukne, tak na nej mnouknu logicky zpatky zejo. Normalne spolu mluvime, prestoze si nerozumime..ale vzdycky kdyz tu mam nejakou holku..tak ji to prijde vtipny.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    MAR_TINA: Radši sleduji videa z terénu 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam