• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: jsi jen zapomnela, ze to tvoje je vzdy roztomile a zasadne nedela ty otravny veci, co ostatni deti ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Už bych nemohla mít malé děti, strašně by mě sraly. dneska jsem jela courákem s tatínkem a tak dvouletým chlapečkem. On pořád "Mašinta jede", v zastávce "Mašinta štojí. Pjoč? Mašinta pípa. Pjoč?" a pořád dokola a že těch zastávek, ale bylo 😀
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nosím ponožky v sandálech. Ponožky jsou černé, já jsem celá v černém, sandály jsou růžové. Ty pohledy stojí za to :D
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Přiznám se, že často cejtim stud. Většina lidí, který mi svěřujou časti svejch životních příběhů dostali v životě fakt naloženo. Těžko říct, že by za něco z toho mohli sami. Vlastně jen reagujou na ty zkurvený podmínky a trpěj nedostatkem dovedností, co je holt nikdo nikdy neučil.
    Naproti tomu já, si za většinu těžkostí v životě můžu sám a ani ve čtyřiceti nemám dost aktivního rozumu, abych v tom nepokračoval. Možná je to nějakej podivnej způsob nastolování rovnováhy ve světě, ale to mě neuklidňuje.

Stydim se za to, že mám fakt velký privilegium. Milující rodina, super kámoši, bezva práce i nějaká kariéra, neumírám, ale stejně mě jednou za čas napadne, že bych s tím životem mohl pořádně zatřást a otestovat, jestli se rozpadne.

Kdybych věřil na uklidňující interpretace napadla by mě domněnka, že si to privilegium nezasloužim a tak ho zkrátka sabotuju, ale myslím, že jsem se spíš nikdy nenaučil si darů co mám poctivě a úplně vážit.
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAR_TINA: Skvělej záběr. A teď se přiznej, cos mu řekla, že je tak angry.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SAAYURI: Tak to je hodně zákeřný a zlý :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAAYURI: to je vysoký level. Já posílám jen reálné angry birds :D

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ukladam si z Nory obrazky Marusky Ruzickovy a kdyz me muj muz sere, za trest mu je posilam. :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nadávám na Alianci pro rodinu, autocorect to přepsal na
    "A lívance pro rodinu" :D, což mne upřímně rozesmálo, tak jsem to nechala... A odteď už jim asi jinak neřeknu....
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnes jsem byla za kočku.
    Prospala jsem skoro celý den a teď už taky půjdu spát... Mňau.
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Někdy mi přijde hot Dwight Schrute 😑
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GREAT_R: já ji sleduju, protože se mi líbí jeji osobnost a působí na mne hrozně pozitivně :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GRANTORINO: je to moc malé, nedaří se i přečíst, o jaký výrok šlo
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Rád se občas dívám na socky Věry Mikulcové... Je strašně silná a přitom tak křehce feminní. Slay...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jo! Smazali komentář rasistickej. Má to cenu! Papa Jane :*

MELDA
    MELDA --- ---
    WRNQ: Jo !!

WRNQ
    WRNQ --- ---
    ERRTU: :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    WRNQ: Přesně, on tam napsal čtyřistakrát "já jsem ryba", trochu si zakrepcil a omdlel a já mu dal jedničku!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ERRTU: Hlavně, že všichni víme, jak Arnold Rimmer písemky psal!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PAKOBYLKA_: tohle aplikoval jeden nas ucitel na stredni. a ja se pak o prestavce popral se spoluzakem ktery 'opravoval' moji pisemku a protoze to byl arnold rimmer tak mi jebnul trojku bastard!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam