• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    HEJSEK23: drž se
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Sem v Brně
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Smutno mi je
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Rodina ani děti mi nebrání napsat nebo rovnou říci sympatické dívce milého lichotivého slova, jde spíš o to u hranici kdy je to milé a kdy sliz..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vždycky si chvilku myslím, že jsem divná, když mě tyhle věci úplně míjej.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KOUDY: a nejen na fotky, soukromé zprávy jsou ještě větší bizár leckdy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: nechutnejsi jsou ti, co maji verejne hejty a soukrome slinty. Co by clovek pro par palecku neudelal... a ze jich tu je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je mi trochu na bliti z nyxackejch typku, kteri maji zeny a deti a stejne tu maj na kazdou druhou fotku nyxacek oplzly poznamky a reci.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Utratila jsem včera děsně moc peněz a koupila si parfém, kterej Konstalace ten den zpromovala. Hrozně na mě tydlety její marketingový infulencérský strategie fungujou. Kurva.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    *rozdíl
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KONOPKA: pár let do práce do společných prostor chodím a 99% lidí nemá absolutně problém pochopit mezi aromatickym a nearomatickym jídlem - gratulju - seš v tom posledním 1% co strčí do mikrovlnky uzenou makrelu se syrečkovým přelivem a pak začne filozofovat nad tím, co je to vlastně smrad :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NICOLLETTE: nekontaktovat! vubec primo nemluvit! vsechno bude pouzito v rezimu "ale my jsme se ustne dohodly a nicollete se ted cuka!". vubec nezvedat, neodpovidat. vsechno si bude nahravat a jakekoliv ureknuti nebo nejasna formulace bude okamzite pouzito proti vam!
    ignorovat, zablokovat a resit pouze policajty a soudni cestu. zadny primy kontakt!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Opět ujetý sen. Tentokrát ve stylu fackovacek s Budem Spencerem a Terencem Hillem, odehrávalo se to na Kladně a byla k tomu muzika YoYo Bandu.
    A působilo to tak správně, že je mi fakt líto, že to nikdo nenatočil.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Ty se šetři, budeme dělat ploty.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NICOLLETTE: ..damage controll...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NICOLLETTE: a vubec, priznam se, ze bych pro vas rad neco udelal, nenaslo by se neco?:) naka lehci fin. podpora, najit nekoho, kdo by po pr. str. poradil vam, neco nekoho nekam odvezt/privezt, vratit 19kg knih do knihovny?;) (chrchly*prejet*chrchlychrchly*nekomudite?) pardon🤷

jinak nebudu 100% na obtiz, fakt, ani na kafe se k vam sapat nebudu, bych akorat celou dobu bulel..jako ted kurwa! a vzhledem k topicu to neututlam

drzte se!🫂🫂🫂
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NICOLLETTE: urcite si oba nechte jakykoliv projevy smerem k nemu pro sebe. imho je dost mozny, ze tvuj muz bude (muset?) vypovidat v ramci trestniho rizeni vuci tomu chlapovi.

a ten tam bude mit obhajce, co bude tvrde tlacit ve prospech ing. arch., ktery asap vyjadril matce a pritelkyni jeho dvou obeti ucinnou litost atp., takze presne jak rikas, zatim zadny spolecny sentimenty, at pyka.

ten profil taky muze znamenat prachatyho despotu, co vozralej dostrkal 15l dceru za volant, protoze uz na to ma vek a ted mu bezi dokola hlavou, kde se 'tam sakra vzal ten de*il s kocarkem'...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NICOLLETTE: Drž se! Přeju, ať se všechno dá dohromady a zlepší, ať už to dopadlo jakkoliv. Tohle je noční můra...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kontaktoval mě člověk, jehož dcera mi v pátek srazila autem syna a muže.
    Koukám na tu SMS s otevřenou hubou a nevím, jak s tím člověkem mám komunikovat. Jako nemusím. Sere mě, že mu na mě dal někdo číslo.
    Chápu, že ta jeho nezletilá dcera,co to auto řídila,se zhroutila. Chápu, že jsou na prášky. Ten člověk je architekt, má 5 dětí a plnou odpovědnost bere na sebe.

Ale ke mně ať si nikdo k rozhřešení nechodí. Já vám to zatím neodpouštím. Zkuste třeba boha, to je větší charakter jak já.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KAIAFOX: to je výchova typu """" pořád bude někdo lepší""', která prý měla vyburcovat k nej výkonům........
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Možná je to lepší varianta, než mít jako dítě sice oboje prarodiče, ale pořád poslouchat, jak jsou bratranci a sestřenice lepší (sešlo se to z obou stran🤦).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam