• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Presne. Ja se jako pan Fajst pohorsuju nad nezdravicima parchantama.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    V třiašedesáti první pokuta 2 litry a 2 body v pérdeli :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mám to stejně, ale zdaleka ne jenom s radostí. Hrozivě sem vokoral ve všech ohledech a najít něco, co by mě dokázalo nejen takhle rozveselit, ale taky dojmout, rozesmutnit, nebo třeba i zhnusit už se mi dlouho nedaří. Akorát nasrat se dokážu furt spolehlivě. O to víc mě mrzí, co všechno za filmy sem nestih vidět, nebo co za knížky sem nepřečet v době, kdy by na mě měly nějakej dopad a dneska už nedělaj prostě nic.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že těm dětem trochu závidím. Asi před rokem jsem měla zážitek, kterej mě donutil vejskat čirou radostí a stejská se mi po tom. Myslím, že jsem hodně šťastnej člověk, ale tahle čistá radost, kterou jsem zažívala v dětství, ta je nádherná. Tehdy stačilo tak málo...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nemám s dětmi problém. Fakt ne. Dneska jsem byl na akci pořádané pro rodiny s dětmi, pobíhali tam předškoláci i puberťáci, nikde žádná scéna, žádný řev, nejvíc mě nasralo moje vlastní dítě, které se chvilku začalo nudit a vymýšlelo kraviny - zaměstnal jsem ho výkladem nějakých technických zajímavostí a pak mu zacpal ústa svačinou, všichni byli spokojení.
    Jako jo, nikdo normální asi po dítěti nemůže chtít, aby stálo na jednom místě a nevydalo ani hlásku, no...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Mívám ty akční období, kdy se vší silou držím abych ty rodiče neseřvala.
    NEI
    NEI --- ---
    Mnohem horší jsou agresivní a hloupí dospělí reagující na dětský křik úplně dementně stylem: Všechny nás z Tebe bolí hlava, nekřič nebo tě zmlátím a tak podobně ...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Přiznám se, že jak stárnu, tak mi tyhle "o tempora, o mores!" o současné mládeži přijdou hloupější a hloupější, jak lkaní nad nezvedenci z řad omladiny ze stránek komunistického tisku, jen v novější omáčce.
    Stárnete a ztrácíte kontakt, tak jak každá generace před vámi. Něco s tím dělejte, protože potomstvo kolem vás s tím dělat nic nebude, nemusí a je to tak normální.
    SITH
    SITH --- ---
    Mě serou jenom cizí děti
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAR_TINA: Já myslím že to tím není, navíc nemám dojem, že bych měla vzhledem k celkově hypersenzitivnimu nervovému systému jiné vnímání než v mládí. Kolegyně v práci 21 / 23 / 26 let všechny tvrdí, že děti jsou hrozný a vlastní aspoň zatím rozhodně nechtějí... Chápu že tu zkušenost cca 20 let nazpět zkrátka nemají.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VERSONNENHEIT: Protoze nam vysvetlovali, ze se mame chovat slusne, aby se za nas nemuseli stydet.
    Z extremu do extremu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na dětech mě nejvíce štve, jak pořád ječí. I ty větší třeba až do deseti let. Probíhají po trávníku, otevřená hlava a bezcílně ječí a překřikují se.
    A nikdo jim nic neřekne.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja nenavidim vsechny. Mlady, stary, tlusty, tenky, kreteni vsichni do jednoho. A to je pak pobyt venku velka legrace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: Já mám ty pocity taky, ale bojím se, že je to tím, že stárnu a jsem boomer
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALAMAN: nemusej bejt tlustý... Já poslední dobou zažívám samý antikoncepčně působící scény, asi aby mi nebylo na starý kolena líto, že vlastní už nestihnu. To chování spousty dětí je naprosté psycho a myslím si, že třeba 20 let zpět to tak nebylo...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Asi mě serou tlustý děti nebo co. To je vždycky nějakej voprsklej parchant, kterýmu mám po dvou větách chuť spláchnout hlavu do hajzlu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nepoznám lidi ve slunečních brýlích. Každého si pamatuju hlabvně podle jeho očí. Když přes ně prdne brejle, tak je to pro mě, jak když si hodí černej pytel přes hlavu...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LADY_MYSKA: chceš ho poslat ?
    (Máti určitě bude mít nějakýho navíc) 😏
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    lol každej druhej měsíc dostávám od máti igelťák plnej čokolád z vajíček. většinou to sežeru do tří dnů 👀
    FLOWEEN
    FLOWEEN --- ---
    LISKAAUDREY: já též, děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam