• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    LISKAAUDREY: ale tak jsem někde tady viděl, že cvičíš, a máš pěknou, svalnatou postavu. Tzn nejseš tlustá, ale celkem vysportovaná a tedy jsi nabrala na svalech.
    Tzn to je snad v poho, ne? Kdybys jen ztloustla, tak by mohl být brek na místě. Ale to není tvůj případ.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: to mam za sebou asi 15 let zpet. Od te doby vitam porad nova pismenka.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LISKAAUDREY: to znám. Moc dobře. Je to totalní mindfuck.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Rozbrečela jsem se, protože je mi Sko sukně malá. Asi o 20 čísel.
    Brečela jsem asi půl hodiny, protože jsem dřív nosila XS.
    A teď se mi chce brečet zas, protože to jsem já kdo furt hlásí body positivity a jsem totální pokrytec.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SALAMAN: těch algoritmů je několik pro různý stav kostky a ty můžeš výběrem konkrétní metody zrychlit celou stavbu - ale mám nejradší intuitivní metody, kdy chápu co ten algoritmus dělá a jsem schopný ho pak podle konkrétního stavu upravit...je to docela zábava, ale zatím se dostávám cca k minutě...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jedeš suše podle algoritmu a ona se nakonec složí sama.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SSTTAANNAA: zbyla mi jedna kosticka na kazde strane. Pro rejpalky :)
    Proste jsem se nikdy neucila ty tahy. Mamka to umela a "nikdy nemela cas mi to ukazat". Dneska uz na to asi jebu, mam jine umy.... i umami.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    MICHELLEDANIELS: u rubikovy kostky neexistuje možnost, že je špatně jen jedna kostička, pokud není nějak blbě poskládaná potom co se rozpadne...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nildy jsem se nenaucila skladat rubikovu kostku. Vzdy kdyz jsem to zkousela, zbyla mi jedna kosticka... to jen tak ktomu, kdyz sleduji chlapce, ktery žongluje se tremi a u toho je sklada :))
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    JONY: Zvlášť poslední song - Hollywood. Z toho mám pokaždé husí kůži.
    NEI
    NEI --- ---
    Právě stojím na místě, kde jsem se dozvěděla od mamky že se táta přesně před dvaceti lety zabil a já jsem spadla na zem.

Pamatuju si že na mě lidi pak blbě čuměli když jsem plakala v metru.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Začíná mě srát naše zástupkyně ředitele. Je jí přes sedmdesát a je to typická bolševická struktura... kromě toho už na to přestává stačit a začíná dělat chyby. A blbý... tak jí to rozhodně nedělám snazší.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Priznam se, ze jsem delsi dobu nebehal, tak si dam kolecko par kilaku. Mame tu takovou stezku, kde je v jednom momente zatacka, pak par set metru rovinka a zatacka. Nahore mijim slecnu se psem, rikam si, ze zaflexim a na rovince to rozbehnu. Chybelo mi sto metru, nez bych ji zmizel z obzoru, jenze mi dosel dech, tak jsem zacal hrabat po mobilu, zpomalil na chuzi a predstiral hovor :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CARLITO: radeji si pustim film ktery nemam rad ale znam ho nez abych riskoval a poustel si neco noveho? :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Stárnu, začínají se mi líbit ty černobílé filmy pro pamětníky..
    JONY
    JONY --- ---
    Po dlouhé době jsem si pustil Ghosteen a zase mě to úplně rozbilo. :-(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Moje nové předsevzetí mi vydrželo necelý měsíc.. víc to zkoušet nebudu, tohle není pro mně..
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MART1NKA: Adore .))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LISKAAUDREY: Co to je za znacku?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    BACCARA: jj dávali v neděli. jeden z mých nej filmů, krom Načeradce, krále kibiců

"Šlaka by trefil pana Forbesa."
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Už jsem jak táta, koukám na Načeradce a směju se.

Muži v offsidu - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/16320-muzi-v-offsidu/
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: leda za valecnych casu, kdy bude obecne kompost strategicka surovina, skrznazkrz nalezejici lidu:) pro zkoumani cehokoliv na ose produkce-????-profit to smysl nema vubec
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    VERSONNENHEIT: já psala na support. Prý mě ušetří trapných chvil v elektru a poslali mi link na náhradní kabel O:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam