• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SKID
    SKID --- ---
    OKENA: taky to občas dělám a je mi pak zvláštně dobře i smutno zároveň. Jak kdy.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    OKENA: Viděla jsem na IG takový funny video, že odcházením z party bez rozloučení člověk ušetří asi dva dny za rok. Dost se tím řídím a ušetřím si takový to ,,nechooooooooď!"
    OKENA
    OKENA --- ---
    Ráda chodím na párty, ale nejradši mám, když se vypařim a jako introvert se pak po anglicku vypařim. Ale porád z toho mám výčitky, že jsem málo společenská.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: za WW1 se Skotům v kiltech říkalo "ladies from hell", protože když se ozvaly v no-man's land dudy a vynořily se postavy v sukni, skopčáci věděli, že je čeká peklo :-)

'Ladies from Hell': Bagpipers Led the Charge During WWI
    https://historynet.com/ladies-from-hell-bagpipers-led-the-charge-during-wwi/
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Chlapi v kiltech se mi fakt líbí.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    V tomhle pocasi chodim jedine na ostro a vazne premyslim o zakoupeni skotske sukne(kilt).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: tam by ghostovani dostalo uplne jiny rozměr.
    NEI
    NEI --- ---
    MLIKARNA: To mám od dětství.
    Máma mě hodně mlátila.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NEI: líbí se mi jak ses praštěná 😁
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Otázka je, jestli nabídka práce márnic dokáže saturovat poptávku různě parafilicky postižených jedinců.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Ty už makaj v márnicích, ne? :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Eště bych do mixu přihodil kanibaly a nekrofily.
    NEI
    NEI --- ---
    MLIKARNA: Já jsem jednou měla nápad na seznamovací aplikaci pro sebevrahy a vrahy.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi zkusím na vibe codit aplikaci, která bude spojovat lidí co zhubli s lidma co pribrali, aby si mohli vyměnit hadry 🤣
    LOGO
    LOGO --- ---
    LISKAAUDREY: ale tak jsem někde tady viděl, že cvičíš, a máš pěknou, svalnatou postavu. Tzn nejseš tlustá, ale celkem vysportovaná a tedy jsi nabrala na svalech.
    Tzn to je snad v poho, ne? Kdybys jen ztloustla, tak by mohl být brek na místě. Ale to není tvůj případ.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Ptát se "Kde je zakopán pes"... jako v čem spočívá podstata, mi přijde dost morbidní.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ANTICLOVEK: přesně, nepřijímám konvenční styl oblékání!
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já jsem teď ztloustla a poprvé v životě mi je většina oblečení těsná přes prsa. Blbý je, že vůbec nevím proč, tak trochu doufám, že to je ještě dojezd kortizolové párty z loňského roku a ne začátek peri/menopauzy 😀
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se teda přiznám, že kromě těhotenství jsem asi pořád stejná. Mam v šatníku několik kousků oblečení, co jsem nosila, když mi bylo 16 a stále je nosím.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Kdykoliv vidim někoho hodit hořícího vajgla do kanálu, snim o tom, jak tam bouchne uniklej plyn nakumulovanej z prasklejch plynovodních trubek a vynese víko kanálu vysoko do nebe... nereálný, ale zábavná fantazie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam