• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Přiznám se, že tento víkend si přijdu jako totální buržoust. Právě jsem zjistil, že voda v bazénu má o 8 stupňů víc než máme teplotu v obýváku.

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Právě jsem si to udělala vychlazeným dildem z lednice. Osvěžující.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Přiznám se, že jsem se jako Pražačka celý život trošku styděla za to, že dělám folkor. Po letošním Dnu v lidovém kroji v parlamentu, jsem chtěla lézt kanálama za to, že se občas do kroje, ač slovenského, pravidelně oblékám. Loňská slovenská a včerejší strážnická reakce publika mě velice potěšila.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: ¯\_(ツ)_/¯
    Jak v horku zbytečně nezatěžovat srdce? Radí kardiologové - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-jak-v-horku-zbytecne-nezatezovat-srdce-radi-kardiologove-40585177
    Nejde přitom ale jen o samotné vedro. Zátěž pro srdce může způsobit i kombinace dalších okolností, jako je málo tekutin, alkohol, horší spánek, dlouhé cestování, stres nebo intenzivní sport uprostřed dne.
    „Jako kardiolog se s tím setkávám opakovaně: potíže často nevzniknou kvůli jedné věci, ale kvůli jejich součtu,“ varuje kardiolog Tomáš Skála, spoluzakladatel Kardi Ai.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RUTHER: Doslova.. aspoň chvíli nemám tlak 90/60.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: Tvoje srdce ti po tréninku v tomhle vedru poděkuje.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tvl, jet v tomhle počasí silovej trenál s několika cvikama do selhání, s jednim větrákem na celej gym (sice malej, ale!), v deficitu.. jako, občas si říkám, že jsem fakt asi dmnt.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze si jdu hodit mokrej rucnik na hlavu a strcit nohy do kyble s ledovou vodou:-D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mně tohle počasí fakt vyhovuje. Kloboučky, vějířky (letos jsem se teda už musela rozloučit s tim co jsem si v roce 2006 přivezla z Krymu), brýle, šaty, nahá!
    Akorát by mohla mít Praha více zeleně a na obloze by se mi taky líbilo několik nemálo mraků.. protože na tom přímém slunci, je to teda peklo..

ale těch 30 stupňů je přesně to, na co bych si v zimě doma topila, kdybych nemusela šetřit..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MAR_TINA: Nemyslím si; věci jsou daleko složitější. :) Anyway, cheers.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAMILLOS: to jo, to je příčina toho, že si romantik :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MAR_TINA: Je to možný, já jsem romantik.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAMILLOS: To jsou feromony. Ty ses neučil vědu? :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Šmankote, však je ta nadrženost zčásti daná (bio)logicky, aspoň teda u mužský části. Holky teď choděj obnažený, čili ta prastará matika není tak těžká! :) Akorát teda u holek vlastně nechápu, jak to v tomhle ohledu funguje. Když bůh/příroda/ufoni/náhoda... (dosaďte si dle libosti) tvořila tyhle tvory, to nejhezčí (ženu) tvořil archetypální Ital: všechno ladný, kulatý atd. Oh mio Dio! No a pak přišel na řadu muž... jenže v krabici zbylo akorát pár trubek s chlupama... Asi tak. Ale není to z mý hlavy, vykradl jsem čísi stand-up, nevím už čí.
    Happy weekend, everyone.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mně se v tom horku chce běhat. To se mi nikdy nestává. Normálně jsem se za poslední tři dny sama od sebe několikrát jen tak dala do běhu. Aniž by mi utíkaly ovce. A taky jsem cvičila. A ono mě to… bavilo? Přitom tohle vůbec není moje počasí. Nemám vysvětlení. Možná prostě trpím tolik, že si to neumím představit horší, a v tu chvíli asi dává smysl si nějaký ten pohyb odbýt teď, když už jsem tak jako tak v pekle.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Obdivuju, že má někdo v tomhle pekle chuť na koitus. Já mam moc horký i svoje vlastní ruce a nehrábla bych na sebe.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    STEPNI_VLK: jen jestli to není až druhotný efekt toho, že ve vedru chodí lidi téměř nazí (holky výstřihy, sukně, kluci často bez trika)

přiznám se, že vždy když někdo říká, že na něj leze jaro, tak si pomyslím "copak jaro, ale až přijde léto..."
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    DR_NIKITA: Jo jo, jakmile začala letní vedra, můj kamarád velmi rád prohlašoval, že začíná být extrémně nadržený, resp. že by šukal, až by brečel. Vždycky jsme se na něj dívali jako na exota, protože nikdo z nás ostatních v partě to tak neměl. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DR_NIKITA: takže za to může to vedro? Ok, viníka máme :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Ja jsem z toho vedra hrozne nadrzena :D Moc nechapu, jak je to mozny, ale zacina dlouha dovolena a kdo jsem ja abych si stezovala))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam