• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MART1NKA: Vono u moře je to jiný... vánek, vlhkost, slanej vzduch... Přiznávám, že jsem letos k moři nechtěla, ale tak ho chci vidět, že něco seženu:-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MART1NKA: to je treba moje matka. Ktera se mnou v mych 15 letech odfrcela na mou první dovolenou so Chorvatska a tyden se smazila na pláži. Nekoupila slunecnik, a tak jsem se první den spalila doruda. Ji nikdy nic neni, ja se mazu spf 50 a chodim s kloboukem na šišce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvladla som dovcu na slnku bez upalu, ale stalo ma to dost namahy, natierania a zakryvania. Som si uvedomila, ze moc nechodim na slnko, ze ked som bola mladsia, tak mi takto spatne nebyvalo. Nechapem ludi, co sa kazdy rok placnu v 30+ na lehatko k moru. By ma po dvoch dnoch odviezla sanitka. Zlatych -20 v horach.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vzdycky kdyz se blizim v aute k semaforu, kde furt sviti zelena a stihnu ho projet, tak mu podekuju (pokud jsem v aute sam..jinak ne samozrejme..je to weird)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Mam takovy hobby, ze pokazdy kdyz nekde vidim nejakou nadhernou holku, v takovym tom veku mezi osmnacti az dvacetipeti, tak si predstavuju jak bude vypadat az ji bude o dvacet let vic. To ma realny pozadi, kdysi davno jsem tyhle mladata fotil a protoze jich spoustu z nich i nadale vidam treba na facebooku, je extremne zajimavy videt jak vypadaj dnes. Jsou v tom veliky rozdily, nektery si uchovaj v nejaky forme ten puvodni puvab, spousta se jaksi transformuje, jak uz to halt tak byva.

A naprostej jackpot je potkat treba pri nakupovani v supermarketu nejakou takovou slecnu kvuli ktery bych driv okamzite startoval v doprovodu maminky, to se musim fakt ovladat abych nepokryte neziral.
    FAT
    FAT --- ---
    RAGNAROK: To už je příliš sofistikované...
    😉
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FAT:
    a kdyz tonic nalejes do jedne sklenice a kafe do druhe, tak muzes pit kazdou zvlast az do konce nebo pit nastridacku a mixovat v puse.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Velmi mne vsechno nebavi
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    TANKIE_: Už jsem to psal. Ale co kávy lze pro kávový šumivý vitamínový nápoj vhodit šumivou tabletu vitamínů...
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: :D chybama se člověk učí
    FAT
    FAT --- ---
    NEI: U nás tomu říkáme Pressotonic. A chutnat to bude určitě stejně. Nejvíc mě na tom baví to, že když ten tonic necháš pořádně vychladí, než kávovar udělá presso úplně stačí, a potom tam kafe naleješ, tak máš dvě vrstvy a ze začátku můžeš pít každou vrstvu zvlášť.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SITH: musi tam byt nejdriv cola a v ni plno ledu a lejt kavu pres ten led 8)
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: to jsem nyní zkusil a je to super. Jen pls dávejte bacha na pěnu která z toho vystřelí tak z 100% objemu tekutin :)))
    NEI
    NEI --- ---
    HWLLFFRDD: A čtyři cukříky!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    NEI: Ano a navrch bych dal eště smetanovou zmrzlinu nebo aspoň šlehačku
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Cola s kafem je pecka a kdysi byla i kávová cola. Asi se nechytla.
    NEI
    NEI --- ---
    ERVIN: Maté nemám, naliju to do koly až dopiju estonic.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NEI: Colu nebo Maté?
    NEI
    NEI --- ---
    ERVIN: Nikdy jsem to nezkoušela, ale asi to udělám! :-D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NEI: To nemůžu, to je přece hnus :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam