• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: To zní skoro jako bys mi něco podsouvala na základě vlastních domněnek. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To skoro zní jako bys žárlila :)
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Bod nebo půlbod?
    Protože skvělý člověk jinak je! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přiznám se, že když potkám anglicky mluvící rodinu s malýma dětma, tak je mi jich úplně iracionálně jakoby líto, že nemají žádnej svůj "tajnej" jazyk, kterýmu kromě krajanů nikdo nerozumí 😅
    SITH
    SITH --- ---
    "volání po externí validaci" je skvělý popis :-)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Mam averzi na legendarni kapely a poradatele, kteri si mysli, ze kdyz napisou do PR, ze je kapela legendarni, tak ze na ni prijdou lidi.. ;o)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Tamten bod jsem zrovna pochopila jako vtípek, ale kdo ví, třeba to myslela vážně...
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: V souvislosti s partnery se přímo chlubit tím, že má daný partner velký penis ...
    "Chlubit se cizím peřím" dostává nový rozměr.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já se přiznávám, že mi stejně tak přijde bizarní chlubit se partnerem nebo partnerkou :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    V tomto kontextu přiznávám, ze me někteří jedinci naštvali. Považovat za svůj flex (ať už je to cokoli) výkon někoho jiného, u kterého jsem jen pracovně asistoval mi přijde úplně wtf, ale bylo toho vic co jsem si rikala, zda se nejedná spis o volání po externí validaci.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Netuším, co je to flex. A z prispevku daneho auditka mi to nedochází.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OVERWATCH: a byla tam svatba, prvni dite, dovolena v Chorvatsku, nebo obsazeni Polska? :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    NE7RA: Tak jako kdu muze rict, ze vymenil zadni napravu u MB508 coz?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    kdyz ctu 7, pripadam si jako kus hovna, nedik 🙃
    ALESH
    ALESH --- ---
    PIKKMA: ja taky
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    PIKKMA: tak až je budeš mít, já budu určitě už děsně hubená a vezmu si ty tvoje :-D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    LISKAAUDREY: musím počkat až budu v balíku abych si mohla nakoupit nový věci! :D
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    PIKKMA: co ti brání? :))))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BARTOK: ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Prej asi 😀😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam