• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už třičtvrtě roku jsem neměl ani kapku alkoholu, jediný pivo co jsem párkrát měl bylo nealkoholický pomelo grep a bylo docela dobrý.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem alkoholický pivo měla naposled loni v srpnu. Aktuálně jsem na tom tak, že piju jen "nealko" s 0,5% a chutná mi už úplně stejně jako dřív klasický pivo. Zato alko pivu jsem už úplně odvykla a stačí mi si k němu čuchnout a navaluje se mi. Aktuálně to mám tak s veškerým alkoholem, takovej bonus delší abstinence...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: nejlepší běžně dostupné nealko je bakalář

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _ANT_: ve věku, kdy všichni kolem mě začínali s pivem, jsem já brala léky na poúrazovou epilepsii a alkohol byl absolutní no-go. Takže jsem si na tu hořkou chuť nikdy nezvykla a na milost jsem vzala až o moc let pozdějc ty míchaný, nejdřív alko a hlavně pak nealko :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: Tak IPA Birrel jsem jeste nemela, musim vyzkouset.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _ANT_: Mě z nealko piv asi právě nejvíc. Polotmavej a IPA.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: kterej je nejlepsi? Primo Birrel s velkym B mi moc nejede.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _ANT_: No vlastně skoro jo. Poslední dobou dávám přednost Birellu ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: jakoze ti opravdicky pivo nechutna a bavi te jen nahrazky?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    někdy si přeju bejt vyšší.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já s pivem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    _ANT_: Tohle mam s tresnema.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LUSINDA: Z toho likeru jsem myslim mela nedavno drink a byl skvelej. Na stranky Lushe nepolezu, je to past!
    Sampon I’m in love: https://www.bezvavlasy.cz/ga0056-garnier-fructis-hair-food-banana-nourishing-shampoo-350-ml
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    _ANT_: znáš banánový likér? Brácha má to samé a dostal ho k narozkám.....+ Lush má teď sprchový gel.

Cobana Liquere 0,7l 30% - SKLADEM | ALKOHOL.cz
    https://www.alkohol.cz/produkty/cobana-liquere-0-7l-9831/
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Mam crush na cokoliv s vuni nebo prichuti umelyho bananu. Banany v cokolade, bananovy sampon, bananovy sirup. Opravdicky banany v podstate nejim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DR_NIKITA: kdy se lidi odnauci nekomu cpat tehotentvi, dokud jim neni primo oznameno? A vlastne, proc se na to vubec ptat?
    Mne nedavno primo gratulovali ;)

K tomu se priznam, ze jsem se dnes valela v bublinkach a koukala na tresouci se kozicky panu lezicich proti mne. No, musela jsem si to taky vyzkouset z druhe strany. Jen me to moc nebralo teda.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Smazala jsem svou posledni fotku ze svlecenejcj po tom, co mi nejakej imbecil napsal, jestli jsem tehotna.. Ne ty kretene, jen jsem se vyzrala na 80 kilo, protoze jsem sedela tri roky na prdeli a zazirala stres. Ted mam fakt nezdravej vztah s jidlem a jsem regulerne tlusta a nestastna z toho, co jsem si to provedla. Sama to asi nezvladnu a potrebuji odbornou pomoc..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Slušný kapky… to jsem věru nečekal.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    bojim se
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Někdy mě trápí, že jsem v životě, v minulosti, zabil pár hmyzáků. Dokonce i pavouků (fakt to dneska už nedělám). Taky komárů, ale to mě netrápí – porušují nepsanou dohodu, a to po brutálně tělesný stránce, tak co sakra s tím. To by bylo stejný jako s klíštětem, ale to jsem za celej život neměl (za kterýžto zázrak pořád děkuju bohu, zejména s přihlédnutím k tomu, že jsem značnou část dětství strávil lezením po stromech, chozením po lesích a válením se v trávě, asi jako každý normální děcko narozený v osmdesátkách).
    Každopádně nemám právo nic takovýho dělat; ostatně ta stará, odmalička vštěpovaná představa o lidský nadřazenosti je jeden z největších bludů člověka.
    Pán tvorstva prej! Nemyslím si, že kdybych tohohle pána postavil doprostřed africký buše, bez auta a pušky, že by tamní tvorové, který by se kolem něj vbrzku vyrojili, měli na koncept takzvanýho pána tvorstva stejnej názor...

(Jo a mimochodem: ne; neznamená to, že když jsem odjakživa na přírodu, tak každej vynález soudruhů z Bruselu, kterej všechny ostatní jen tak mimochodem ožebračí, automaticky považuju za skvělej a důvěryhodnej nápad; to spíš naopak. Až jednou začnu věřit korporátům, sepíšu si rovnou závěť.)

A vůbec mě fascinuje, s jakou samozřejmostí se lidi k "prostředí" (nazvěme to tak) chovají. Je to neuvěřitelný. A prosakuje to ze všeho. Stačí si pustit "fun" videa na YT.

No nic. Parádní ráno.
    Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam