• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: Naprosto ti rozumím. O to více mě překvapuje, že mezi mládeží je to dominantní způsob komunikace. Oni mají WhatsApp skupinu a v ní si nepíšou, ale posílají hlasové zprávy, takže pak večer sedí a poslouchají desítky několikavteřinových příspěvků, jako "hmm", "dobře" a podobně. Nechápu, absolutně nechápu. Večer se posypu hlínou, abych si zvykal.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ne že bych nebyla ráda, ale přiznám se, že ta včerejší noční bouřka zaskočila až tak, že jsem v půl jedné musela jít vymetat kanály, jinak bych měla vodu v kanclu.. ale asi by mi tato každoroční tradice, pobíhání polonahá po dvorku s koštětem, chyběla..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: Nevyžádané hlasovky považuji za druh manipulace až psychonásilí, zejména pokud chtějí rychlou reakci. Mluvčí pošle monolog, na který nemůžeš v průběhu hovoru nijak reagovat, reagovat na veškeré obsažené podněty jakoukoli formou je obtížné, nedá se moc vracet k začátku nebo podstatným informacím.
    Mám u toho sedět a dělat si výpisky?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším hlasové zprávy. Nesnáším je natolik, že mi trvá i několik dní, než si je pustím. Nesnáším je i od mých dobrých přátel. Ale bohužel mi je posílají. I moje profesorka uživatele mi je posílá. Nesnáším je. Nikdy je nenahrávám. Všichni mi je posílají a posledních dobou je to nejčastější typ komunikace od nich 🤦 a někdy to musím poslouchat hned, když je to důležité...si jsem taky boomer. Preferuji pokec u kafe.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOPRETKA: tak to fakt netuším.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VESTIGIA: neni nic jednodusiho...)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ELIZABETPACKARD: a jakej šašek se z něho stane... To raději Richardovi odpouštím ty písničky co zpívá.. teda zpívá ještě? Já tohle moc nesleduji.. žije ještě?
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    JORGES: bohužel :( ale pro me byla tenkrát výhra už to, že jsem mluvila s Juchelkou. To jsem teda ještě nevěděla, ze se tak jmenuje.
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Za 18 máš hodně slušný pokoj třeba na Letný.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Lepší než pod mostem:)
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Je to ale velmi starý a velmi vlhký dům.
    Navíc pro spolubydlení nevhodný a stojí kolik?
    18k?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    AXTHEB: Myslím, že tam nechce bydlet nikdo…
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIKKMA: právě opouštíme jeden byt v Úněticích... :)
    JORGES
    JORGES --- ---
    ELIZABETPACKARD: Vyhrálas desku?
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Jednou jsem se dovolala do Medúzy.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Moře mě nikdy moc nebralo. Radši hory.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIQUID_SOUND: Líbí se mi myšlenka jet každý rok aspoň na chvíli k moři. Asi to zkusím uskutečnit.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MICHELLEDANIELS: jste predtim zandali asi zbytecne moc papiru.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: obcas jsme si s kamaradkou vzaly salat k obedu a sly ho snist na slapadla. Jednou se to zvrlo asi v trihodinovou party, kdy jsme tam pluly a pily drinky. Celkem legrace to byla :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ADELHAIDA: mě to nezajímá natolik, že jsem se ani nepokusila to sledovat. Shromažďování na kopcích či dokonce cestování do ciziny, aby to dotyčný viděl líp, jde úplně mimo mě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam