• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Cítím určitý uspokojení, že tu na střídačku postujeme selfíčka z crazy dove, mrdaček a špitálů. No, nyxáci se neflákaj a tak to má být.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Když jdu domů za tmy, tak jsem ráda, když už jsem celá uvnitř za prahem vchodových dveří, protože v ten moment už mi nemůže žádnej upír ublížit. Pak mě ale napadne, že jsem možná někdy napůl ve snu nějakýho nechtěně pozvala dovnitř a je to jen falešnej pocit bezpečí.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    V aute si nikdy nepustam tadio, len spotify
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MACSKA: To vůbec neznám, doplním si znalosti. :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: takhle si pouštím Bastarda, bylo mi cca 18, když jsem na něm byla, ale občas mi dj mozek donese kus textu, tak si to jdu radši pustit. Tam na konci umřou všichni.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ha há, také si ho občas rád poslechnu INSEQUI
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Najdu ořezávátko a jdu!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jednou za pár let se neudržím a pustím si muzikál Krysař; miluju tu hudbu, protože píšťalky a bubínky na mě prostě působí, a miluju ten příběh, protože to klišé zakázané lásky hrdinky, která se zamiluje do nějaké mocné, děsivé postavy, na mě působí taky. A všichni, kdo hlásali národ jako zásadní hodnotu, na konci umřou. Připadá mi to jako příběh o tom, že lidi jsou kreténi a není to dobře a že dcery despotů mívají zažité nezdravé vzorce.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SITH:
    Blííít
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: jak chces, budu tam do pul hodiny!!!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Nedá se nic dělat, vem si tužku a papír a utkáme se za soumraku!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: rádio, který má 3x víc mluveného slovo než hudby :D
    A hodinu tam Aleš Brychta vykládá, jak jamovali v garáži :)) (Mohl by zkoušet u Turka....)
    SITH
    SITH --- ---
    MAR_TINA: na rááááádiu býýýýýýýýýýt
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sport byl ve zprávách vždycky, prostě souhrn, delší zpravodajství zlvášť. Hodně moc velkou část lidu to zajímá, tak to prostě je.
    Jestli si chcete volit, co číst a poslouchat, zkuste internetové deníky a spotify ;))). Anebo radio Beat, tam mají rubriku menšinové sporty a místo fotbalu hlásí jachty a snooker.
    SITH
    SITH --- ---
    MATEEJ: no přesně, jedu autem, poslouchám Rádiožurnál a zprávy ve stylu:

"vláda schválila zákon měnící xxxx, Ukrajina pod útokem raket, zítra bude polojasno a až 25 stupňů a Sparta hraje v Jablonci 2:0".

tak sport mě nezajímá, od toho jsou speciální sportovní kanály
    počasí je ok ale na to máme aplikace a reálně to zajímá jen zemědělce a lidi co se musí den dopředu připravit na oblečení na další den
    na UA létají rakety každý den, takže to každý den poslouchat také nemusím
    a změny zákonů je to jediné, co mě skutečně nějak jako občana ovlivní

ale chápu to jako nějakou funkci veřejnoprávní služby, kdy se musí obsáhnout všechna témata pro všechny skupiny obyvatel.

ale o tom, že se tady v okolí bourá most na dálnici a budete to znamenat razantní ovlivnění dopravy a života v širším okolí na celý rok, to se dozvím jenom z facebooku :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: kdyztak ti ten muj puvodni prispevek preformuluju do soustavy dvou rovnic o jedne nezname...;))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: dokazes to nejak preformulovat? nejak ten svuj omyl nejsem schopnej najit, tak nez zacnes kreslit, zkus radsi poradne cist a pak psat..:P
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Mýlíš se, ve skutečnosti je jedním ze smyslů vetejnopravnich médií. Právě ta informují také o nekomerčně atraktivních tématech ať už ze sportu nebo jinde. TV Nova projede tak fotbal, hokej a tenis a je hotovo. ČT tam toho má násobně víc právě protože nemusí řešit rentabilitu a poplatky platí víceméně všichni.

Reportáž z linky na zpracování brambor je pro změnu důsledkem nesmyslně dlouhé stopáže hlavní zpravodajské relace.

Rad ti to někdy nakreslím, abys to snadněji pochopil!:))
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Strasne se mi nelibi ty nabotoxovane rty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: Jo a když jsme u toho, koho zajímají zprávy pro nevidomý? Já těm pohybům rukama nerozumím a navíc mumlaj, jsem znechucen a otráven jako chudáci so byli nuceni vyslwchnout průběžný výsledek zápasu blšan.

jo a stardance něce něco...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam