Aniž bych chtěla (nebo vůbec mohla) konkurovat Šaršounovu vybranému vkusu, níže uvádím odkaz na playlist, který jsem si v průběhu hry tvořila pro vlastní potřebu a ve kterém najdete jak atmosférické, tak pro příběh důležité nebo postavám odpovídající songy. Řada z nich zazněla i v Tlachapoudovi, když byl správný čas. A velká většina z nich kdovíproč obsahuje témata jako oči, hvězdy, chaos, sny, bdění, neodvratnost, šílenství...
Pokud byste chtěli playlist o něco doplnit (třeba o skladbu, která podle vás vystihuje vaši postavu, nebo jinou postavu, nebo nějakou situaci), hoďte mi odkaz na song do pošty a ráda ho tam přidám. Byť je to žánrově velmi eklektické, od popíku až k heavy metalu, vyhrazuji si možnost tam skladbu nezařadit, kdyby přece jenom neodpovídala mojí koncepci. Ale nestyďte se a dejte vědět, ať mám co poslouchat - těch 5 hodin muziky je žalostně málo. 😃
Ještě malý update k filmu: neděláme Zagorky, ale pokoušíme se ho umístit na YT v nějaké přijatelné (tedy nekostičkované) kvalitě a naše úspěchy jsou střídavé. Ale myslíme na vás.
Střípky - playlist by David Ambeřan Maleček | Spotifyhttps://open.spotify.com/playlist/0VR2xZbKHeTtmoI0gzzQv2?si=21588e54da6a4b7e