WARBABY8: No, takže víš prd... Podle mne jsi nepochopil, k čemu ta "kartička" vlasně je dobrá a proto se ti zdá, že nemá potřebnou váhu a platnost... Důkazem tvé neznalosti věci budiž ta ironická poznámka o tom, jak jsi jako dítě vyráběl falešný řidičák. Tím totiž dokazuješ, že si pleteš pojmy s dojmy.
Řidičský průkaz je veřejná listina, která po splnění státem dozorované zkoušky držitele podle zákona opravňuje k řízení motorových vozidel. A ze zákona všichni víme například: jak takový řidičský průkaz MUSÍ vypadat, co v něm MUSÍ být, kdo ho u sebe MUSÍ mít a kdy ho u sebe MUSÍ mít. Jestliže řidičák někdo nevlastní nebo mu ho odeberou, pak NENÍ oprávněn řídit motorová vozidla. Jestliže tak učiní, hrozí mu trest za porušení zákona. O tom všem a ještě o mnohém dalším pojednává Zákon o silničním provozu - HLAVA III - ŘIDIČSKÉ OPRÁVNĚNÍ A ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ Předpis č. 361/2000 Sb.
A teď by mne zajímalo, jak má podle tebe vypadat ta správná kartička a podle jakého zákona mám postupovat, aby ta moje "kartička" měla podle tebe tu potřebnou váhu a platnost?
Jsem zvědavý, jaký hovno vymyslíš....