• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENTIANA: nebo davaji vhodne implantaty, maji spravnou pooperacni peci, atd..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak imho největší riziko jsou ty narkózy - takový Rody jich musí absolvovat několik do roka. Občas se stane, že se někdo kvůli novejm kozám už neprobudí.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FAITH: No, já mám na břiše asi 30 cm jizev, které se zahojily docela normálně. Jsou vidět, jasně, ale žádné mokvající a nehojící se díry. Přičemž to nedělal plastik, ten by se s tím možná i víc vyšíval. Možná stačí jenom jít někam, kde se doktoři myjou.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    FAITH: google - fu. Vis jak..
    FAITH
    FAITH --- ---
    SARAJ: Ak by mali takyto obrazok, tak by mozno skor boli schopni pochopit, ze lacno nemusi byt kvalitno.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    FAITH: ale prd, i esteticka chirurgie ma svoje misto, jen je potreba proste vic a lip cist recenze a zkusenosti ostatnich a neskakat na reci - jasne, za levno a vsechno co chcete.
    FAITH
    FAITH --- ---
    Nechcela som sa prihlasovat, ale i za tu chvilku, co som si stihla pozriet obrazky, tak ma to boli aj za nich.
    Mozno by to bolo dobre ukazovat kazdemu, kto o tom co i len trochu uvazuje.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    SARAJ: strávila jsem tím docela dlouhou dobu a je to fakt děsivý...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: jako vazne? jeden klik, zeno
    If You Been Botched DM me! (@comfortzone_botched) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/comfortzone_botched/?hl=en
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Btw..Rody propaguje mocne jednu kliniku, ktera ma na IG svuj anti profil..jen pro silnejsi zaludky.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: jako precti si nekdy ty pochvalne komentare pod tema fotkama, och, ach..krasa nebeska..proste kupce maji. Jen se zbozi mozna rozpadne jeste pred dodanim.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Hlavně takových peněz a furt to nejsou hezký ženský.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENEVIEVE: :,D vidis ty tuny make upu, ten styling? Tem trva tak dve hodiny, nez nahodi zakladni stav, aby na sebe do toho zrcadla mrkli - pokud jim to oblicej jeste dovoli.
    Pri tehle frekvenci zakroku mas na sobe porad neco ve stavu: hojeni, citlivosti, splaskavani, nutne mazat, nutne maskovat, stahovat, dopovat se praskama..plus caste anesteze. Takovej ultimatni soubor mozku s realitou.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: Gumovej zadek taky nic moc, ale ovarové bradičky jsou kvalitní.
    CNV
    CNV --- ---
    Jocelyn zde. Je jí 77 let a plastické operace popírá :)

CNV
    CNV --- ---
    Ten nos je podle mě nenapravitelně v hajzlu. Teď má ještě křivý rty, mezi prsama se jí táhne kůže a řekla bych, že si nechala i přizvednout vnější oční koutky nahoru.
    Začíná dost šlapat na paty Jocelyn.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak ne, žeo, jinak by do další plastiky nešli.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    vážně se ti lidi ráno probudí a řeknou si: já vypadám nádherně! ?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: čekám, až jí upadne nos.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: pochybuju, to je zavislost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam