• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: liplift je výroba zaječího pysku, koukám :)
    Já tomu teda nerozumím, ale vzhledem k tomu, jak doktoři neradi řežou, když má člověk blbej opar, tak by mi přišlo logické nejdřív vyndat ten shnilý implantát a vyléčit zánět a teprve pak se vrhat do nějakého vyšívání s rozpadlým nosem.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: jj, je to divny.
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Mně právě přijde, že nemá vůbec otok. Navíc při větší operaci nosu by měla mít dlahu a ne jen pár náplastí. Jizva pod nosem je od lipliftu. Celé je to nějaké zvláštní. Možná do toho doktor na stole kouknul a radši to vzdal?
    CNV
    CNV --- ---
    Už to má za sebou, ale neřekla bych, že se ten nos nějak moc změnil. Spíš vůbec.

CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: I na to je zvyklá :D Spíš jsem zvědavá, jak se povede ten nos. Jestli je to vůbec ještě opravitelný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    stejne bude mit zafacovanou kebuli uplne celou.

ja mam spolubydliciho, mladyho studenta, a ten si holi oboci do spravnyho tvaru. takhle to asi nejak zacina?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: vzdyt je to mrte nejak poskozene, pohmozdene tkane.. peklo.
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Je zvyklá...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jau!! Si jen predstavim ten rozsah a tak mesic?, nez bude bez otoku a modrin, ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: sakra, to bych i chtěla vidět video z operace. Aspoň sestřih.
    CNV
    CNV --- ---
    Jessica je v Turecku na operaci, při které jí budou vyndávat implantát z brady a zašívat díru, která se jí tam udělala kvůli infekci kolem implantátu. Zároveň budou opravovat nos pomocí chrupavky z ucha, a když už tam bude, tak udělají lip lift a liposukci podbradku.

Pan doktor je borec, že to chce všechno stihnout najednou. Skoro bych řekla, že trošku blázen.

CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Zkus se zeptat po takových těch fancy pražských klinikách, někde si určitě troufnou. A pak se tu pochlub.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MADIETTA: "Mi začal tvořit..." to bude mít jako pokračování? Kam s tím chce odletět? Do vesmíru? O.o
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MADIETTA: a nemůže to bejt takový ta plastová fičura z matějský ? dřív se takhle dělal upíří zuby ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    To není možný. To prostě musí být fotošop.

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MONROE: takhle ti zestihli oblicej uz fakt jen facetune 8)
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Podle mě plasticky nic, ale ty čočky jsou čím dál děsivější.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Mrtvola s namalovanýma očima na víčku? Creepy.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: já jsem ten dotaz myslela vážně, ale ok no, asi jsem v ignoru
    tak se ptám obecně všech teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam