• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nevím, jestli toho obličeje docílila jenom makeupem, nebo to má vysoustruhovaný od chirurga... každopádně buď si nechala uříznout kus trupu, nebo to přehnala s fotošopem.

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RIMSAK: ...což je de facto to samé...
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    VESTIGIA: Je to děsivé....... kdysi se lidé mrzačili kvůli většímu výnosu ze žebrání a teď kvůli sledovanosti na IG........
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESTIGIA: Uf! To pozadí je ovšem fascinující. Žije si svým vlastním životem!
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MADIETTA: její IG profil XOMARYM je ještě mnohem strašidelnější. Tam se tahle plastová "věc" i hýbe a to je teda fakt děsivé.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    GENTIANA: Z těch krásných fotek té překrásné paní usuzuji, že buclatá vagína je taková divnoboule v rozkroku zdůrazněná hluboce zařízlým švem kalhot........ ale kdo ví......
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MADIETTA: bohuzel tam nevysvetlili, co si predstavuju pod takym pojmom vagina, natozpak buclata.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Buclatá vagína!

OBRAZEM: Žena toužila po buclaté vagíně, sama si ji navrhla - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/onadnes/moda/bizarni-plastiky-zavislost-tetovani-poprsi-zvetseni-vagina.A210331_163916_modni-trendy_bib

SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: fuck! To je pekelnej trend zase, jsem si to projela googlem a chvilema jeden nevi, jestli kouka na plastiku rtu, nebo na labioplastiku....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    zlaty botched prsa, tohle je hell tvl
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: A potom to niekto natočí zboku a hneď je mu to jasné.

https://www.instagram.com/reel/CJ51zYqBaEt/?igshid=14hgh3njiozsm

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ten Russian Lips trend je fakt facinujúci. Človek to vidí zpredu a diví sa, ako to môže fungovať.

MEI
    MEI --- ---
    CNV: A je mu 16!
    IVNA
    IVNA --- ---
    CNV: Na tom videu je vyborne videt, jak tenhle make up nefunguje v normalnich podminkach, ale jen ve studiu. Na fotce dobry, ale jakmile se pohne, tak uz to nema ten efekt. Obzvlast na dennim svetle je to strasidelny.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CNV: Fillerov má ale kopu. Tá pusa nemôže byť jeho.
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    CNV: Fascinující, děkuju
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jsem zalovila v pameti, Kim byla mocna uz pred x rokama a ted je proste mocna:)

CNV
    CNV --- ---
    Tady je o něm video: https://www.youtube.com/watch?v=tYaIHoFIzuY

A pozor, prý nemá žádnou plastiku a je to jen make-up. Nechtělo se mi věřit, ale v tom videu je bez make-upu a fakt vypadá přírodně. (Nicméně plastiky má prý v plánu, až na ně našetří.)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    SARAJ: já bych skoro diskutovala to živý ale na té blond fotce cením že i ty vlasy vypadají jako přidělaný na Kena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam