• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MUI: Madona?!
    TINA
    TINA --- ---
    GENTIANA: jejdananky, tak te nepochopila no, neber si to osobne a zkus ji radsi vysvetlit jaks to myslela
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MART1NKA: jejdanánky, to by mě fakt ani trochu nikdy nenapadlo, že někde můžou věci být dražší, co bych si bez tebe počala, faktžejo.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: Hele videla som videá 25-30 ročných influenceriek, ktoré dávajú čo pol roka nižšie stovky dolárov len za čelo. Filler na zväčšenie pier okolo 1k. To, že to v ČR stojí niečo neznamená, že inde to nebude stáť niečo iné.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    GENTIANA: tak u tebe se da predpokladat, ze se s tebou da jednat narovinu a tim padem by ti lekarka rekla, kdyby to uz bylo moc. Navic mi prijdes pomerne pricetna, tudiz i soudna. Jak jsem pochopila z postu BERUSKA_CA: tak u celebrit je to casto o tom, ze jim ta soudnost chybi.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ORIKA: mne dela botox kozarka z okresniho mesta za par tisic a nikdy si nikdo nevsiml, ze vypadam jako zruda. Nebo ze nevypadam jako zruda. Vitecomyslim. O kyblech penez to neni.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kanadská komička Katherine Ryan - jak šel čas. Je jí 37.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    ORIKA: kvalitni je, kdyz se nerozpadnou do peti let;) Monika nekde uznala, ze to dosti prehnala a dava si v tomto smeru pohov.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ORIKA: Penez maji dost, ale postradaji soudnost. Potkala jsem jednoho takoveho Hollywoodskeho lekare a ten mi vysvetloval krehkou rovnovahu: zenska chce neco, co on mysli, ze uz je priliz. Vymluvit ji to nejde, umanula si, ze musi predbehnout konkurentky a dalsi filler je spravna cesta. Kdyz odmitne, pujde dotycna jinam. A tam bude chtit jeste neco odsat a neco jineho zvetsit a pak bude vykladat na IG jak se o ni skvele postarali. Dalsi takove slecny zacnou klepat na dvere.
    Za pravdu by zaplatil uslym ziskem a reklamou.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MART1NKA: to je dost desivy teda. Clovek by cekal, ze celebrity teda aspon maji dostatek financi na kvalitniho lekare a neskonci jako karikatury sebe sama.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja myslim, ze botox a fillery maji vsichni v ty bande z pratel, vcetne chlapu. Jen nekteri vice a nekteri mene.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ORIKA: Botox má vo filmovom priemysle v podstate každý 25+. Ak máš mimiku, si chudobná :D je to vlastne taký status symbol.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAIAFOX: vidis, to jsem zapomnela. Ja ty nosy beru tak nejak jako neco, co by tihle lidi podstoupili i kdyby nebyli slavni.Proste uprava neceho, z ceho meli od puberty mindrak. Asi jako u "Baby" z Dirty dancing, akorat ze tu ta uprava nosu v podstate stala karieru.
    Botox, vyplne, invazivni upravy v oblasti obliceje, vyndavani zeber, orezavani kdeceho beru jako urputnou snahu nepriznat si starnuti. A pak clovek dopadne jako Madonna, Nicole Kidman a dalsi...oproti tem ta Monica dopadla v podstate jeste dobre :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ORIKA: Aniston má za sebou taky plastiku nosu, dokonce snad víckrát.

ORIKA
    ORIKA --- ---
    GENEVIEVE: Jenn by mela byt prirozena, kdyz se nepocitaji takovy ty udrzovaci procedury jako plazmalifting apod. Lisa ma akorat udelanej nos, ale to uz od 16. No a krasna Courteney sama pred par lety rekla, ze tech plastickejch uprav lituje a kdyby mohla, tak by to vratila. A dal uz nic invazivniho nepodstupuje. No a nejaky upravy za sebou pry ma i David.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HWLLFFRDD: Mne príde, že mala to samé ako Demi Moore. Jednu dobu vyzerala divne, potom pooperačný opuch ustal.
    Zas tak ma to nepohoršuje, stačí sa jej pozrieť na instáč.

Login • Instagram
    https://www.instagram.com/reel/COftubzDT6_/?utm_medium=copy_link
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    HWLLFFRDD: a to byla tak hezká. Ale ty plastiky jí hodně nevyšly. Je vidět, že není schopná se ani pořádně usmát. Jsem vlastně dost zvědavá na ten díl, protože půjde pozorovat, jestli jí zbyla mimika :-D
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GENEVIEVE: Naprostá zrůda.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam