• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    SARAJ: reality show na tohle téma je zaměřená na směrování klientů do renomovaných klinik plastické chirurgie - tedy viděla jsem jeden a půl takového pořadu. Snaží se vzbudit dojem, že na drahé klinice se nemůže nic takového stát. Ale ono může.........
    Mě je dostatečně mdlo z představy jak asi taková paní s čerstvě nafouknutým zadkem koná velkou potřebu. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: ale simte:D je toho vsude mrte, vcetne reality show co frci x let:D
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Spousta těch "zkrášlovacích" zákroků dopadne bledě, ale takové fotky se nezveřejňují. Ty rozkrájené, nesymetrické vybouleniny mezi divnými jizvamina břichách a hýždích, pomuchlané kachní zobáky, oční víčka, která se nedají zavřít.....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Body goals:)
    Nejvic je ta zkratka BBL, ja tam porad vidim BLT..:D

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Vyrobny kulatych zadku.. ja je zeru!:D

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tenhle lip trend je mor..

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ja bych ji Po nepoznala..

SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: kazdej mame nejakou uchylku, ze

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Vůbec si nedovedu představit, jaký celkový pocit z vlastního těla zažívá.. když si člověk uvědomí, jak limitující dokáže být jeden jediný natažený sval, kolik práce to dá, dát i takovou maličkost dohromady, nebo co člověka vede si vzít jeden jedinej paralen na bolest.. a tohle? Může mít pak vůbec radost/užitek z toho zevnějšku, když je tak zdrátovaná a věčně na práškách/rekonvalescenci z operací? Odpověď nečekám, jen mi to tak vrtá hlavou.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GRANTORINO: ona mela okolo 100kg, tak se rozhodla pro bariatricky zakrok, mno.. uprimne mne to neprekvapuje, ta ma ten organismus tak rozhozenej a zatezovanej, ze nejakej rezim fakt nehrozi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SARAJ: gastric sleeve, to vidím poprvé. Koukám, že vlastně úprava těla se dostává na novej level. Nechat si uriznout kus žaludku :O
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEEFHA: Jo, to mas asi pravdu. :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MONROE: Myslím, že závislost na opiátech (nebo kterej bazmek sena to dneska používá) je to nejmenší, s čím se potýká :-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEEFHA: To musi snad byt zavisla?

Pardon za ot, nejak mi to proste nedalo. 🤷🏻‍♀️

Mne se blizi taky jedna operace a uz ted vim, ze budu dost brecet a proklinat se.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MONROE: Léky. Spousta léků.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Hrozne me mimo to vsecko zajima, jak zvlada tu bolest.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: uprimne si myslim, ze vzhledem k poctu operaci, masivni medikaci a dalsich radosti co ma tahle pani za sebou a pred sebou, je odnoseni ditete jeji zbozne prani, realne tak na urovni zazraku.. hraje to do kapsy lekarum, pro ktere je to pritazliva procedura a pokus.
    Ted ma za sebou super cerstve gastric sleeve, diky kteremu sundala 20kg… taky ne uplne easy zazrok..nema par zeber..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Myslím, že důsledky téhle věci na psychický a fyzický stav Alves jsou její soukromou věcí, nevím, proč by tahle podoba sebepoškozování měla být nějak lepší nebo horší než alkoholismus, drogy, přežírání nebo řezání se. Což neznamená, že mi jí není líto, ale měla by to být hlavně ona, kdo přestane šílet s proměnami a začne řešit svoje psychické zdraví.

Ale úplně jiná otázka je to potenciální dítě a velmi mi vadí, že se v téhle otázce nemyslí i na něho. Je to vlastně analogické situaci, kdyby těžce závislá smažka přišla za doktorem, že chce umělé oplodnění. Ano, jsou to její prachy, ano, je to její tělo, ale není v tom sama - je otázka, co by bylo horší, kdyby se to nepovedlo a JA zemřela nebo si způsobila dramatické zdravotní komplikace, nebo naopak kdyby se to povedlo a dítě se narodilo znetvořené, zdeformované nebo závislé na těch sračkách, co jeho matka bere.
    CNV
    CNV --- ---
    Z vědeckého hlediska by to bylo hodně zajímavé - spousta tranžen by jistě uvítala možnost mít dělohu a porodit dítě. Ale z lidského hlediska z toho mám divný pocit. Chápu, že to Alves schválila, ba inciovala, ale otázka je, nakolik je v jejím psychickém stavu legitimní na ní takové pokusy dělat.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: evidentne tomu jde hodne naproti..uvidime, Brazilie - Sao Paulo ma vysledky s delohama od mrtvych darkyn, ktere se podarilo implantovat a pote se narodil potomek, ale porad se bavime v jednotkach pripadu, ty experimentalni programy bezi jeste ( mimo naseho Ikemu) v US, Turecku a mozna Indie.. velke eh. Velke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam