• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Videla jsem takovou pani na palube. Priznavam, zneuzila jsem faktu, ze jsem byla v civilu a zirala jako puk.
    Nechci vas strasit, ale na fotkach to vypada mnohem utlumeneji nez v realu. Asi nejaky opticky klam, na upravene fotky jsme uz zvykli, ale skutecneho obliceje si opravdu vsimame, kdyz vycuhuje. Leknul se kazdej.
    Zminena pani byla vycpana cela, regulerne nemohla pohnout zadnym svalem. Pozadala o vino a cela ta maska jak byla tuha se pri reci prazvlastne posunovala.
    S velkym napetim jsem ocekavala dalsi udalosti. Ty kalisky v letadle nejsou ani velke, ani priliz bytelne. Pani pochopila, ze to neda. Bud si pocinta obleceni nebo strci hrdlo flasticky rovnou do pusy. To druhe se ji nechtelo, je prece dama no a tak se dozadovala brcka.
    Kdyz jedla, musela hodne otevirat pusu. Vsichni prihlizejici byli razem ucastniky dost vulgarniho predstaveni. Ale ta pusa umi katapult! Vsunula orisek, nestihla to dostatecne daleko, prisla turbulence z uplavu (to se pozna jako jedno razantni houpnuti) a mily orisek urazil pet rad nez pristal na zemi. Tak daleko normalni clovek nedoplivne, ani kdyby se zblaznil.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MADIETTA: žádný omezení, akorát se mixér stane nejpoužívanějším kuchyňským nástrojem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: zkusila bych internet:D á Kylie Jenner challenge, hehe
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jak se s tím žije? Dá se to někde zjistit, jestli taková pusa představuje nějaká reálná omezení?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: moje teorie zni, ze nemuze tu pusu zavrit uplne, takze permanentne trosku piska:D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Imho ideální na partnerka - s tímhle toho moc nenamluví :D.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DEEFHA: blowjoby došly tak před pěti injekcema, tohle už je tak oteklý, že to bude kompatibilní jenom s mikropenisem...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ...no ale zase představte si ty blowjoby!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEI
    MEI --- ---
    SARAJ: Utrácí za plastiku a pak si koupi tu nejvíc levnou rasenku. #EasternEuropeBarbie
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Desivy!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANKIE_: ano!! Ten make up hodne vytahuje celou tu zrudnost!!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SARAJ: zvlastni, na celem tom vyjevu me nejvic neznepokojuji rty, ale oboci.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Pry nejvetsi rty na svete, kazdopadne mne bavi, jak k tomuto oznaceni staci IG s 12k followers:D to ma vic i nase plastic queen Evka!

SELIX
    SELIX --- ---
    SARAJ: spíš Aubrey Morgan OMG :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENTIANA: Aubrey Morgan O'Day
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARAJ: Kdo to je a proč to dělá?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Hmm, hmm

SARAJ
    SARAJ --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ehe, je fajn, ze se ji nebojis, my se ovsem bavime o zbastlenych a prehnanych plastikach a do tehle kategorie Donatella atri, stat se karikaturou sama sebe - mas clenstvi.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SARAJ: Donatella je super :) je to návrhářka haute couture, tak co bys chtěla :) já se takových strašidýlek nebojím
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jakoze Donatella ti prijde ok?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SARAJ: přeháníš. i tak jí to sluší. mně se třeba líbí :) a ty změny imho zvolila vkusně. akorát mi začíná na některých fotkách připomínat Lindsay Lohan :) ale ta se mi taky dycky strašně líbila
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    reply MART1NKA|54357918}: ta podoba tam je, to jako jo. tak snad Gaga nezmorfuje do stejny trosky.. je to proste smutny, kdyz se normal pekny zensky zaseknou na nejaky image/ poze, kterou dreni i 20let po..neumet zestarnout je velky zlo, velky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam