• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MART1NKA: to vypada jako prilepovaci ..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Tohle není tak obludný, ale ten horní rantl je příšernej. Vypadá to jak nárazník.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MEI: Je to taká tá Russian Lips technika.

MEI
    MEI --- ---
    CNV: Spíš bych řekla, že to bude nějaká ta 3D bodymody rtů.
    CNV
    CNV --- ---
    Ačkoli, ona si to asi zamalovává rtěnkou, kterou na té předchozí fotce nemá.

CNV
    CNV --- ---
    Pěkný knírek. Retušér jí to vždycky nějak vymaže, ale tady zapomněl.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Videla jsem takovou pani na palube. Priznavam, zneuzila jsem faktu, ze jsem byla v civilu a zirala jako puk.
    Nechci vas strasit, ale na fotkach to vypada mnohem utlumeneji nez v realu. Asi nejaky opticky klam, na upravene fotky jsme uz zvykli, ale skutecneho obliceje si opravdu vsimame, kdyz vycuhuje. Leknul se kazdej.
    Zminena pani byla vycpana cela, regulerne nemohla pohnout zadnym svalem. Pozadala o vino a cela ta maska jak byla tuha se pri reci prazvlastne posunovala.
    S velkym napetim jsem ocekavala dalsi udalosti. Ty kalisky v letadle nejsou ani velke, ani priliz bytelne. Pani pochopila, ze to neda. Bud si pocinta obleceni nebo strci hrdlo flasticky rovnou do pusy. To druhe se ji nechtelo, je prece dama no a tak se dozadovala brcka.
    Kdyz jedla, musela hodne otevirat pusu. Vsichni prihlizejici byli razem ucastniky dost vulgarniho predstaveni. Ale ta pusa umi katapult! Vsunula orisek, nestihla to dostatecne daleko, prisla turbulence z uplavu (to se pozna jako jedno razantni houpnuti) a mily orisek urazil pet rad nez pristal na zemi. Tak daleko normalni clovek nedoplivne, ani kdyby se zblaznil.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RIMSAK: fair trade
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    PALEONTOLOG: párový body modification - co by si jeden uřízl, to by přišili na toho druhého........
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RIMSAK: skoro jako pohlavni organi
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    PALEONTOLOG: Paní s velkými rty a pán bez rtů by se mohli skvěle doplňovat :))))))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RIMSAK: pán si je uříz
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    undefined: ten pán není přítelem velkých rtů.......
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    z jiného soudku

Muž se bolestivými zákroky mění v mimozemšťana - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/lifestyle/muz-nechat-odstranit-nos-usi-rty-prsty-chtit-stat-mimozemstan.V211206_100558_idnestv_ande
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARAJ: no, me nezajimalo, jak se to jmenuje, ale co to umi :) inu, nic, ale umi to prodat, jako ctenat bulvarni nory ocenuju.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENTIANA: :D jako mas nejak tucha, ze nejsem tvoje sekretarka, jo?:D google it! Ja tyhle deckovy hvezdicky taky nemam nastudovany:D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARAJ: tva odpoved byla velmi vycerpavajici, tak jsem si t hodila do guglu a tech pet vterin zivota mi nikdo nevrati.
    Pro ostatni: americka herecka, modelka, zpevacka a televizni osobnost neboli tretirada nula.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ARGANNAH: Já se divím, že vůbec mluví :)))))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RIMSAK: Ale přijde mi, že šišlá. Moje italština je teda dost provizorní, ale mluví, jako kdyby neměla zuby nebo něco.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MART1NKA: Oni fakt dokážou artikulovat! Děkuji :)))))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ježiš to je čierna diera

Surgery Obsessive Spends $76,000 In Quest For Perfection
    https://youtu.be/7f-DG7WZnws
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam