• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Duběnky, zanícený Duběnky. Ten nos má taky takovej zflikovanej.
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Ona hodně extrémně photoshopuje. Má poruchu příjmu potravy, spoustu plastik a ještě edituje - příkladná dysmorfie, řekla bych.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    A hlava.. au!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tahle je fakt jak z hororu, ty zebra?!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nehtiky include:)

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SELIX: Jo, idiot za tvrzeni, ze rousky nicemu nejsou, a idiot za dwbilni kecy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tve, jdete s tim plkani jinam, damy cekaji!

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    SELIX: jj, roušky jsou nahovno. Ber respirátor.
    SELIX
    SELIX --- ---
    jestli jsem ale někomu šlápl na kuří oko, upřímně se omlouvám, to cílem nebylo... já sem prostě proti plastikám obecně, tak mi udělalo radost, že si to (snad) rozmyslela... tolik k dovysvětlení.
    SELIX
    SELIX --- ---
    proč idiot? jen jsem ji pochválil, že už neuvažuje o nějaký plastice (další level je brát se takovou jaká je) a současně si rejpnul do roušek, který jsou úplně nahovno, ale všichni je z tuposti nosej, takže pokud by měla pocit, že jí její nos nesluší, může ho nenápadně maskovat rouškou (kterou nosí skoro všichni, takže to nikomu nepřijde divný)

takže gratulace plus pokus o zlehčení situace = jsem idiot? pěkně děkuji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SELIX: ty jsi ale idiot
    MONROE
    MONROE --- ---
    SELIX: Eh..
    SELIX
    SELIX --- ---
    MONROE: chytrá holka. Nebo nos roušku, ať je aspoň k něčemu dobrá :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    GENTIANA: Ja na to kaslu. :) nestoji mi to za to. Radsi si koupim neco peknyho pro sebe nebo zajdu na masaz.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MONROE: "berou v potaz" - jako, předpokládat, že zlí voškliví chirurgové nechápou objektivní utrpení lidí s malými nosy, je trochu... to je sprostá anatomie, ne nepochopení pro tvůj nos. Je tam potřeba přidat kost nebo chrupavku. Chrupavky nejsou prokrvené, kyslík a živiny se do nich dostávají ditúzí - takže trochu špatně. Když ti ten nos rozřežou, vznikne tam otok, takže o to hůř. Takže se to špatně hojí, může tam něco začít odumírat... prostě tam jsou rizika.

No a že v nějakém salonu krásy s rozšířenou působností nedělají zákroky, které by dělali jednou za rok, je naprosto logické. Prostě to tam nikdo neumí, nemá se to kde naučit a hlavně, nemá si ty skillz jak udržovat. A jenom debil by se pouštěl do zákroku, který neumí, a jenom debil vyžaduje po lékaři, aby dělal, co neumí. Nebo, jako, chceš, aby ti žlučník operoval někdo, kdo to dělal naposledy předloni? Nechceš. A řekla bych, že předělat nos je trochu složitější.

Takže, najdi si nějaké oddělení plastické chirurgie ve velkém špitále, ušetři si pár stovek a objednej se na konzultaci. Předpokládám, že na Vinohradech, kde řeší mj. spáleniny, ti budou umět vyrobit tvarově obstojný nos i mezi lopatkami :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Btw pokud tu pise neco Gilotin, tak ten od pocatku nyxu zacal s mym ponizovanim vzhledu, radej me asi smazte a delejme ze nic. Jen me zajimal vas nazor, precetla jsem si ho, rozhodla se ze je to tu blbost si nechat delat, konec.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pres deset let zbytecnejch rad.
    MONROE
    MONROE --- ---
    A zase se to zamotava do znamyho klubka. 🤦🏼‍♀️

Za risk a penize to nestoji. To se s tim smirim a budu pracovat na psychice a zdravi. To nikdy nikomu neublizilo. :)

Tak popojedme, prosim.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ARGANNAH: Hele, proc to obracis? Vzdyt s temi nazory souhlasim a kaslu na to.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAIAFOX: Akorátže tohle říká půlka nyxu Monroe už roky, viditelně to k ničemu nevede, tak proč opakovat tu samou chybu dokola. Monroe má zjevně těžké psychické issues a každý má právo se rozřezat, rozpustit a zohavit dle libosti. Monroe je dospělá, tohle slyšela už mockrát, když ji přijde snazší jít pod nůž, ať jde. Pak bude teda samozřejmě překvapená, že lidi nenechají keců, ale namísto "ty máš ale divný mrňavý nos" jí budou říkat "fuj, co sis to nechala udělat za zobák, lidi se toho draze zbavujou a ty za to utrácíš prachy". Ale whatever.
    MONROE
    MONROE --- ---
    MART1NKA: Souhlas.

Budu se soustredit na to, abych se cejtila dobre a pripadne udelala jen to co je nutny (u me to jsou urcite prsa) ale na to si pockam az budu na finalni vaze.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    oh my. takze monroe jede dalsi sen ktery vse zmeni. a vsichni ji radi ze problem je jinde, ale ne, ty ona poslouchat nebude.
    to je v haji tohleto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam