• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEI: deus ex machina, prostě vocaď pocaď, žádnej strom neroste do nebe
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LEELA88: hlavně být dostatečně uchlácholená/obdivovaná a nechtít se vylepšit, to je základ, imho :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MEI: nerikam to casto, ale tohle je humus. Ty boky jsou priserny a ta buclata vulva je taky super.
    MEI
    MEI --- ---
    Známé modelce závislé na plastikách praskl obří implantát. S jedním prsem teď vypadá jako mimozemšťan - Super.cz
    https://www.super.cz/1068598-zname-modelce-zavisle-na-plastikach-praskl-obri-implantat-s-jednim-prsem-ted-vypada-jako-mimozemstan.html
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DEEFHA: a sis asi nenechal podvazat zaludek, cili na tech 35 mas, na rozdil on ni, zasluhu. :)
    MART1NKA: v obliceji pred a po jak dcera a matka. :-o
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DEEFHA: "Já jsem během krize zchudnul dvakrát míň než Béďa. Mám sice mnohem víc peněz, ale nemusím šetřit ani z půlky tolik, jako on."

Ehm.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ARGANNAH: No, já jsem dal pětatřicet za rok a půl. Je to sice míň, ale nevypadám ani z poloviny tak hrozně jako ona :-D
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ARGANNAH: zas jako kdyby zvolila jiny ohoz, mejkap, vlasy a nepumpovala toho tolik do tech pysku (piko je ocividne to nejmensi:D), tak by se ji mozna ani nikdo nechechtal.
    Ja se teda nesmeju, zaslouzi spis politovani (ale ani to nemohu nabidnout)
    Imho vrchol nevkusu od hlavy az k pate vaha nevaha
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    60 kilo za dva roky je strašlivej masakr. Má naprostý právo vypadat jakkoli příšerně a ušklíbnout se nad výsměchem od kohokoli, kdo se jí ještě včera smál, že je moc tlustá. Čímž nemám na mysli nikoho z místní ctěné společnosti. :)
    CNV
    CNV --- ---
    MART1NKA: Kůže v obličeji se taky potřebuje vzpamatovat (jestli to půjde). Navíc velikost rtů, která se hodila k dřívějšímu obličeji, je teď až moc.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MART1NKA: to je výplň rtů a piko 8)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TANKIE_: Skôr ma zaujal výraz v tvári.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Bandáž, sorry 8)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MART1NKA: to je bondáž žaludku a kůže, která se ještě nestihla smrsknout ze sta kil
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Čo to je?

Charlotte Štiková zhubla neskutečných 60 kilo. Na večírku si ji pletli s Playmate - Super.cz
    https://www.super.cz/1055678-charlotte-stikova-zhubla-neskutecnych-60-kilo-na-vecirku-si-ji-pletli-s-playmate.html
    LEELA88
    LEELA88 --- ---
    Ceho se mam vyvarovat, az to na me prijde a budu se chtit vylepsit...
    Nechci dopadnou takhle:https://nyx.cz/discussion/17322/id/55542691
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: mne uplne profily, kde je 1000fotek prdele neba:D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Mě by bavila, kdyby to bylo přírodní.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANKIE_: #bodypositive mne velmi bavi
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam