• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CNV: asi byla vzorem Mrtvá nevěsta...

CNV
    CNV --- ---
    CNV
    CNV --- ---
    Jj, Lela má taky lip lift, ale není jednoduché najít nefiltrovanou fotku, kde je to vidět. A má to poměrně nenápadné.

CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    GENEVIEVE: Tu jizvu má Lelka taky, akorát filtr to zakrývá
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    CNV: tuhle mi blikl na fb příběh holky, co jela do Turecka si nechat odebrat kůži pod nosem, aby měla takhle zvednutý ret. Přišlo mi to úplně bizarní, protože pak měla prostě jizvu pod nosem...
    CNV
    CNV --- ---
    Když se to přežene s botoxem, může oslabit i okolní svaly, například na krku, a ostatní svaly to začnou kompenzovat - typické jsou výrazné linie podkožních svalů na krku, když se usmějete.
    Taky to samozřejmě může být blbá fotka. Ale Lela botoxuje o sto šest, o tom pochybovat nelze.

CNV
    CNV --- ---
    Horní ret by z profilu neměl trčet dál než nos, podle mého názoru.

CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CNV: tak údajně více než 100 operací, z toho 12 operací nosu. To se divím, že je ještě naživu. Nějakej otok už je sranda.
    CNV
    CNV --- ---
    TANKIE_: Nevím, jestli jsem divná, ale mně na tom úplně nejhorší přijdou ty svítivý turecký kusadla. Kozy, rty, tváře, to vzal čert, holt někdo má velká plastová prsa rád, ale ty zuby! Vždycky jsou úchylně bílé, vždycky jsou moc velké, tvarově jeden jako druhý a je na tom na první pohled vidět, že z toho za pár let bude obrovskej průšvih, kterej ale na rozdíl od prsou nepůjde už nikdy napravit.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RIMSAK: moc mu to sluší

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CNV: Imo s těma všema operacema musí už jíst tak dvě hrsti léků denně.. vypadá hodně nezdravě a to má makeup..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUCYLUZ: pokud vím, tak tyhle holky už bez toho korzetu v podstatě nefungujou. Spí v tom a odkládání asi jen na sprchu..
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    A co Honza Šimša z Brna?
    KUATO
    KUATO --- ---
    HOWKING: imho uz nejaka forma dusevni choroby..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    proč, proboha proč?
    CNV
    CNV --- ---
    LUCYLUZ: Má věčně oteklé i nohy, bůh ví, co má všechno za problémy... Podstoupila fakt hodně operací.

LUCYLUZ
    LUCYLUZ --- ---
    CNV: Proc ma tak otekly ty prsty? To je nejakej vedlejsi ucinek leku proti rozpadnuti se?
    XARGH
    XARGH --- ---
    KAIAFOX: ja myslel, ze gumove panny se snazi priblizovat vzhledu zen realnych a nyni koukam, ze trend je spise opacny :DD
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KAIAFOX: jj, totální Ruby Realgirl z American Mary
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CNV: Tvl, to je síla...to vypadá jak něco z hororu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam